News

Florin Cîțu s-a vaccinat împotriva COVID-19! „Obiectivul nostru este de a vaccina cât mai mulți români într-o perioadă cât mai scurtă”

06.02.2021 | 12:24
Florin Citu sa vaccinat impotriva COVID19 Obiectivul nostru este de a vaccina cat mai multi romani intro perioada cat mai scurta
ADVERTISEMENT

Florin Cîțu se vaccinează împotriva COVID-19! Este vorba despre doza de rapel pe care premierul o face tot la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”, conform unui anunț făcut de Guvernul României. 


UPDATE / Florin Cîțu a făcut și a doua doză a vaccinului împotriva COVID-19. Acesta a declarat că obiectivul său este de a vaccina cât mai mulți români într-un timp cât mai rapid.

ADVERTISEMENT

„Obiectivul nostru este de a vaccina cât mai mulți romîni într-o perioadă cât mai scurtă. Nu am primit încă un raport final despre tragedia de la Matei Balș.

Nu, România a avut o comunicare cu Comisia Europeană. Vom încerca să producem vaccinul în România, la Cantacuzino. Am trimis o scrisoare, în urma unei întrebări adresate de Comisia Europeană, şi ne-am arătat disponibilitatea de a produce vaccinul în România. Asta este calea pe care mergem noi.

ADVERTISEMENT

Bugetul este o provocare pentru orice coaliție, e adevărat. Am spus clar ciriteriile de la care pornim, fără risipa banului public. Nu cred că performanța celor din administrația publică s-a dublat

Nu iau în calcul remanierea în acest moment. Nu sunt scandaluri. E o coaliţie nouă, care vine după câţiva ani de zile de campanie electorală, dar e o coaliţie care devine din ce în ce mai puternică în fiecare zi şi cred că bugetul va consolida această coaliţie.

ADVERTISEMENT

Nu există tensiuni, da ne contrazicem pentru că cred că informaţiile întotdeauna ajung la noi în acelaşi timp. Nu sunt adeptul măsurile punitive când vine vorba de campania de vaccinare. E adevărat că dacă există încălcări flagrante ale modului în care noi trebuie să facem vaccinare, persoanele trebuie să răspuns. Nu am primit informări până acum că există aşa ceva”, a spus Florin Cîțu.


ȘTIREA INIȚIALĂ / Vă readucem aminte că, în urmă cu 24 de ore, și preşedintele Klaus Iohannis a făcut rapelul la vaccinul împotriva SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

„Preşedintele s-a vaccinat şi se simte bine”, a transmis Administrația Prezidențială despre cum a decurs procesul în cazul șefului de stat.

Florin Cîțu se vaccinează împotriva coronavirus

Pe 16 ianuarie, şeful Executivului a făcut prima doză de vaccin. Florin Cîţu a venit atunci la centrul de vaccinare îmbrăcat cu un tricou inscripţionat cu mesajul „Împreună învingem pandemia”.

Ulterior, premierul a declarat că nici nu a simţit când i-a făcut asistenta injecţia. „Foarte, foarte uşoară această vaccinare.

E important să înţelegem că păstrarea măsurilor de restricţie, vaccinul şi tratamentele care apar, doar aşa putem să învingem efectele pandemiei”, a adăugat prim-ministrul.

Șeful Executivului nu s-a oprit aici cu declarațiile care încurajează vaccinul împotriva COVID-19. Întrebat a doua zi după prima doză cum se simte, acesta a stârnit amuzamentul jurnaliștilor.

„Foarte bine, chiar foarte bine. Chiar mi-a dat mai multă energie. Nu ştiu dacă de la vaccin sau pentru că beau mai multă cafea, dar mă simt foarte bine, nu am nicio problemă”, a afirmat Florin Cîţu, la Parlament, înainte de a participa la întâlnirea liderilor coaliţiei de guvernare.

Conform Guvernului, Florin Cîțu își va face doza de rapel la ora 12.00. FANATIK te ține la curent cu toate detaliile legate de imunizarea premierului.

ADVERTISEMENT