Life

Florin Dumitrescu, în doliu. Juratul de la Chefi fără limite și-a pierdut socrul

Florin Dumitrescu trece prin momente neplăcute. Cunoscutul bucătar și jurat al emisiunii „Chefi fără limite” a pierdut o persoană foarte dragă și apropiată.
14.02.2022 | 09:50
Florin Dumitrescu in doliu Juratul de la Chefi fara limite sia pierdut socrul
Florin Dumitrescu, momente nefericite. Socrul juratului de la Chefi fără limite a murit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 este în doliu, după ce tatăl soției sale a încetat din viață. Socrul chefului, Bubu, așa cum era alintat de cei dragi, a lăsat un gol imens în sufletul familiei.

Florin Dumitrescu are numai cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a fost ca un al doilea tată. Socrul bucătarului era o persoană caldă și mereu pusă pe glume.

ADVERTISEMENT

Tatăl Cristinei Sima a trăit foarte frumos și a lăsat în urma sa amintiri care vor dăinui pentru totdeauna în inimile celor dragi, mai ales pentru nepoatele sale.

Florin Dumitrescu, momente nefericite. Socrul juratului de la Chefi fără limite a murit

Florin Dumitrescu are toate motivele din lume să fie trist, dar spune că nu va plânge această pierdere pentru că știe că va veni o zi în care se vor revedea din nou acolo Sus.

ADVERTISEMENT

Bărbatul va trăi veșnic în inima și în sufletul juratului de la „Chefi fără limite”, care are onoarea de a avea grijă de fiica acestuia și de nepoatele pe care le-a lăsat în urmă.

„Socrul meu era șmecher. Super șmecher. Îl alerga pe chef Cătălin Scărlătescu cu slănină prin Vamă în august, sau râdea cu poftă de toate tâmpeniile făcute de chef Sorin Bontea, la emisiuni.

ADVERTISEMENT

Prima dată când l-am cunoscut m-am prezentat cu numele «Viorel», că așa mă numise el în bârfele lui. L-am iubit ca pe un tată, pentru că uneori a fost mai aproape decât tatăl meu”, a scris Florin Dumitrescu pe contul de Instagram.

Florin Dumitrescu: ”Nu și-ar fi dorit să îl plâng”

„Eu știu că azi el este bine și nu îl plâng, că nu și-ar fi dorit să îl plâng, în schimb beau, beau cât și-ar fi dorit el să bea, și nu orice, ci cea mai bună pălincă care există.

ADVERTISEMENT

Dincolo de suferință, e un sentiment de «derogare» de la viață pe care îl simt pentru toți oamenii care ne părăsesc.

Credința mea m-a învățat că oamenii nu mor, ci trăiesc veșnic, iar socră-miu, Bubu, mă așteaptă cu o sticlă de pălincă bună pe lumea ailaltă, iar până atunci treaba mea e să am grijă de toate fetele lui și de nepoatele lui.

Și, ce să vezi? E o onoare să fac asta!(…) Drum lin, bătrâne, am eu grijă de fetele tale!”, a completat juratul de la Antena 1, Florin Dumitrescu.

Tatăl Cristinei Sima a decedat pe patul de spital, după o lungă suferință.Socrul lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite fusese supus de-a lungul timpului la mai multe operații, însă organismul nu a mai rezistat.

ADVERTISEMENT