Life

Florin Dumitrescu, reacție după ce s-a speculat că Narcisa a câștigat Chefi la cuțite: „O să înțelegeți foarte multe”

Florin Dumitrescu a reacționat după ce pe internet au apărut speculații potrivit cărora Chefi la cuțite ar fi câștigat de Narcisa.
15.06.2021 | 12:16
Florin Dumitrescu reactie dupa ce sa speculat ca Narcisa a castigat Chefi la cutite O sa intelegeti foarte multe
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite a vrut să pună capăt speculațiilor privind finala acestui sezon, însă a reușit să bage și mai mult în ceață lumea.

Internetul vuiește de câteva zile că show-ul ar fi regizat în favoarea Narcisei Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Ca în fiecare sezon, și anul acesta au apărut deja clasicele zvonuri despre cine ar fi câștigat Chefi la cuțite. Cea mai vehiculată variantă este că în finală au ajuns Narcisa, Cătălin și Elena.

Florin Dumitrescu, reacție la speculația că Narcisa ar câștiga Chefi la cuțite

În mediul online a apărut informația că finaliștilor li s-ar fi interzis să prepare carne de vită, cu excepția Narcisei. Șocul ar fi fost atât de mare încât nu s-a mai băgat pe filmare reacția colegilor, ci doar a soțului concurentei lui Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Legat de toate aceste zvonuri apărute, Florin Dumitrescu a avut ceva de spus, lăsând totul în coadă de pește. I-a rugat pe telespectatori să se uite la finală (difuzată în două părți, pe 14 și 15 iunie) pentru a înțelege totul.

„Înainte să trageți concluzii… regie, stai, cum îi mai zicea, conspirații și alte lucruri de genul acesta au cuprins platoul Chefi la cuțite priviți foarte atent semifinala și finala. O să înțelegeți foarte multe lucruri”, a spus Florin Dumitrescu pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Fanii show-ului și-ar fi dorit ca acesta să fi fost mai tranșant în apărarea emisiunii, însă acesta s-a limitat doar la a spune că oamenii trebuie să urmărească finala.

„La proba de tocăniță Keed a avut cea mai bună farfurie. Cea mai bine votată. I close my case”, a adăugat bucătarul în videoclipul postat pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cine este Narcisa Birjaru din echipa lui Cătălin Scărlătescu

Narcisa Birjaru este una dintre concurentele cu cele mai mari șanse să câștige actualul sezon Chefi la cuțite. Povestea concurentei i-a impresionat atât pe jurați, cât și pe telespectatori.

Pe lângă talentul culinar, femeia s-a remarcat cu glumele sale și cu istorisirile despre viața ei. „Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni.

Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit.

Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, este descrierea pe care și-a făcut-o Narcisa în momentul în care a pășit în platoul Chefi la cuțite.

 

ADVERTISEMENT