Life

Florin Dumitrescu, reacție după prima etapă a finalei Chefi la Cuțite: “Chestii pe care nu le vedeți”

Florin Dumitrescu a făcut o dezvăluire neașteptată înainte de marea finală Chefi la cuțite. Celebrul jurat de la Antena 1 a mărturisit că sunt foarte multe lucruri pe care fanii show-ului culinar nu le văd pe micile ecrane.
16.06.2021 | 15:31
Florin Dumitrescu reactie dupa prima etapa a finalei Chefi la Cutite Chestii pe care nu le vedeti
Florin Dumitrescu, reacție după prima etapă a finalei Chefi la Cuțite: “Chestii pe care nu le vedeți”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Declarația chefului vine după ce unul dintre cei mai buni concurenți a fost eliminat și nu mai are posibilitatea să lupte pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Este vorba de Ștefan Borleanu, cuțitul de aur din echipa albastră.

Tânărul bucătar, originar din Vâlcea, a pierdut șansa de a ajunge până în marea finală Chefi la cuțite, acesta fiind și motivul pentru care Florin Dumitrescu s-a văzut nevoit să ofere câteva explicații legat de cum se desfășoară lucrurile în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Antena 1 este dezamăgit că nu a ajuns la ultima probă cu toți concurenți din semifinală, precizând că este tare mândru de parcursul fiecăruia în această competiție culinară, unde au dat totul și au învățat foarte multe ponturi.

Florin Dumitrescu, explicații pentru eliminarea lui Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite. De ce nu a intrat în finală

Florin Dumitrescu a ținut să mai adauge că i-a trecut inclusiv supărarea pe Ștefan Borleanu, care a fost atras într-o capcană de Sorin Bontea. Așa se face că tânărul va găti în marea finală de la Chefi la cuțite alături de echipa verde, nu de albastru din care a făcut parte.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, mentorul celor cu tunică albastră a ținut să le explice internauților câteva chestii care nu se văd, asta după ce telespectatorii au stârnit un adevărat scandal. Fanii sunt de părere că jocurile sunt deja făcute de producătorii emisiunii.

„Deci, mă oftic și eu că nu au fost și ceilalți doi băieți în finală, au trecut câteva luni bune de atunci, mi-a trecut și supărarea pe Ștefan, totul ok.

ADVERTISEMENT

Eu sunt mândru de ai mei că am avut cea mai cea echipă din sezonul 9. Băieți buni. Mă repet, o să fac live-ul pe youtube să vă explic niște chestii pe care nu le vedeți sau nu vreți să le vedeți.

O să înțelegeți cel puțin din punctul meu de vedere cum stau lucrurile.  Ne vedem cu ultima ediție din acest sezon, marea finală!”, a scris Florin Dumitrescu pe pagina sa de Facebook, alături de o poză în care apare împreună cu semifinaliștii săi.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, în marea finală Chefi la cuțite alături de Cătălin Amarandei

Celebrul bucătar a ajuns în marea finală de la Chefi la cuțite, sezonul 9, cu Cătălin Amarandei, în timp ce ceilalți doi jurați au fiecare câte un concurent în lupta care se dă miercuri, 16 iunie, de la ora 20:30.

„Bravo, omule! Felicitări pentru tot parcursul tău până aici”, este mesajul lăsat de Florin Dumitrescu pe Instagram, după aflarea celor care merg în finală.

Sorin Bontea luptă alături de Elena Matei, în timp ce Cătălin Scărlătescu a ajuns la ultima probă a emisiunii culinare de la Antena 1 cu Narcisa Birjaru.

ADVERTISEMENT