Life

Keed, reacție neașteptată înainte de semifinala Chefi la Cuțite: „Acest deznodământ este o glumă!”

Keed a avut o reacție neașteptată chiar înainte de semifinala Chefi la Cuțite. Iată ce a postat concurentul lui Florin Dumitrescu pe rețelele sociale.
14.06.2021 | 07:53
Keed reactie neasteptata inainte de semifinala Chefi la Cutite Acest deznodamant este o gluma
Keed, reacție neașteptată înainte de semifinala Chefi la Cuțite. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Keed a avut o reacție neașteptată chiar înainte de semifinala Chefi la Cuțite. Concurentul lui Florin Dumitrescu merge mai departe împreună cu coechipierii lui, care se vor duela individual de acum.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu s-a calificat direct în semifinală, iar Sorin Bontea a pierdut doi concurenți din echipa sa la duelul de aseară.

ADVERTISEMENT

Keed, Cătălin Amarandei și Florin Revesz au avut de gătit mușchi de vită la grătar cu ciuperci și cartofi zdrobiți cu aromă de trufe la ultimul duel.

Keed, reacție neașteptată înainte de semifinala Chefi la Cuțite: „Acest deznodământ este o glumă!”

Keed a postat un mesaj pe contul său de Instagram înainte de semifinala Chefi la Cuțite. Concurentul lui Florin Dumitrescu s-a calificat în următoarea etapă, la fel și ceilalți componenți ai echipei albastre.

ADVERTISEMENT

Deși s-a calificat în semifinală, Keed susține, în spirit de glumă, că vita gătită de concurenții din echipa mov a fost crudă și că nu ar fi meritat să ajungă în etapa următoare a competiției care se apropie de final.

Acest mesaj a venit după ce echiăa lui Cătălin Scărlătescu a câștigat ultimul battle și s-a calificat în semifinală.

ADVERTISEMENT

„Vita aia nu că era crudă, umbla prin farfurie 🤣 Cu tot respectul pentru chefi, colegii mei de platou și jurizare: acest deznodământ este o glumă!

Dar asta este, mergem mai departe cu capul sus pentru că am facut o minunăție de farfurie care era cel puțin la fel de gustoasă pe cât era de frumoasă”, a scris Keed pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Keed (@keedonline)

Sorin Bontea a pierdut doi concurenți

În ediția de duminică seară, concurenții s-au duelat în battle-ul cu numărul 17, ultimul din acest sezon. Echipa lui Cătălin Scărlătescu a câștigat primul battle și s-a calificat direct în semifinală.

Echipa albastră s-a duelat cu cea verde, după care s-a lăsat cu eliminarea a doi concurenți de-ai lui Sorin Bontea. Este vorba despre Dorin Voiasciuc și Victorina Matveev, care au fost eliminați.

Preparatele pe care le-au avut de gătit le-au dat bătăi de cap celor doi concurenți. Dorin Voiasciuc a avut de pregătit fileul de somon cu sos olandez, ciuperci oyster și conopidă gratinată, împreună cu Elena Matei și Riki, preparat ales de Cătălin Scărlătescu.

Victorina Matveev și Ștefan Borleanu au gătit file de lup de mare cu risotto primavera, preparat pe care l-a ales Florin Dumitrescu.

Keed a fost cel care a rămas printre ultimii înainte de eliminare, însă farfuria lui a reușit să treacă mai departe.

Din păcate, Chef Bontea a pierdut doi concurenți dintr-o singură lovitură și s-a calificat în semifinală doar cu doi.

ADVERTISEMENT