Life

Florin Dumitrescu, schimbare după finala Chefi la cuțite. La ce gest a recurs juratul de la Antena 1 

Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari, a luat pe toată lumea prin surprindere. Juratul de la Antena 1 a făcut un gest deosebit după finala Chefi la cuțite.
18.06.2021 | 17:08
Florin Dumitrescu schimbare dupa finala Chefi la cutite La ce gest a recurs juratul de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut o schimbare de look neașteptată, mărturisind că nu știe exact cum a ajuns în această situație. Mai exact, celebrul jurat a rămas fără barbă, postând imaginea cu pricina chiar în mediul online.

Mesajul care însoțește poza lasă de înțeles că Florin Dumitrescu nu prea a renunțat de bună voie la barbă. Mai mult decât atât, bucătarul dă vina pe partenera sa de viață, care l-ar fi bărbierit în somn.

ADVERTISEMENT

„Nu știu cum și nu știu de ce, m-am trezit bărbierit! Cristina ce ai făcut?”, a scris juratul de la „Chefi la cuțite”, pe pagina sa de Instagram.

Florin Dumitrescu, modificare importantă după finala Chefi la cuțite. Ce reacții a primit

Așa cum era de așteptat fanii au reacționat imediat. Unora nu le-a venit să creadă că a reușit să renunțe la barbă, în timp ce alții au fost de părere că îl prinde de minune această schimbare, care îl face mai tânăr.

ADVERTISEMENT

„Foarte bine ai făcut, ai întinerit”, „Arăți bine”, „Noi te iubim cu sau fără barbă” sau „Așa da”, sunt doar câteva dintre comentariile primite din partea internauților.

Acum că au văzut această schimbare fanii au început să se întrebe și când se tunde. Cei care îl urmăresc pe Florin Dumitrescu pe rețelele de socializare cred că i-ar sta mai bine cu părul scurt.

ADVERTISEMENT

„Și un tuns ar fi perfect!” sau „Eu vreau să te văd tuns. Când îți face Cristina o surpriză?”, sunt curiozitățile fanilor legat de podoaba capilară a juratului de la Antena 1.

De altfel, celebrul bucătar nu apare pentru prima oară cu asemenea schimbări de look. La un moment dat a publicat o imagine în care nu are deloc păr, însă totul a fost o simplă păcăleală.

ADVERTISEMENT

Se pare că Florin Dumitrescu ține foarte mult la podoaba sa capilară și nu sunt șanse foarte mari să se tundă în viitorul apropiat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu)

Florin Dumitrescu, cu plete și cu barbă dintotdeauna

Fostul jurat de la Masterchef nu este adeptul tunsului și asta se poate vedea din imaginile pe care le-a postat de-a lungul anilor. Vedeta merge destul de rar la frizer, asta pentru că look-ul face parte din imaginea sa.

Părul lung și barba sunt ”calitățile” care l-au consacrat pe Florin Dumitrescu de când apare pe sticlă. Poate acesta este și motivul pentru care în ultimii doi ani a mers de numai 2-3 ori la tuns.

ADVERTISEMENT