Sport

Florin Pârvu, acuze după FCSB – Petrolul 1-0: “M-a surprins că au făcut asta la ei acasă”

Antrenorul ploieștenilor nu se aștepta ca FCSB-ul să recurgă la o asemenea tactică, mai ales că partida se juca pe Arena Națională.
03.03.2024 | 23:35
Florin Parvu acuze dupa FCSB  Petrolul 10 Ma surprins ca au facut asta la ei acasa
Florin Pârvu a fost uimit de tactica aleasă de Charalambous pentru ultimele 30 de minute ale partidei. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Petrolul Ploiești a ieșit din cursa de calificare în play-off-ul Superligii, după înfrângerea cu FCSB. Echipa prahoveană are în acest moment 35 de puncte și se află pe poziția a 10-a în clasament.

Florin Pârvu după FCSB – Petrolul 1-0: “Au tras de timp la ei acasă!”

Tehnicianul petroliștilor a fost extrem de surprins să vadă că FCSB-ul trage de timp. Pentru Pârvu acest detaliu a fost ca un șoc, din moment ce a repetat de mai multe ori ideea, la interviurile de după joc.

ADVERTISEMENT

“FCSB a început să tragă de timp de la jumătatea reprizei a doua. M-a surprins lucrul acesta. Posibil să fi fost strategia lor, de a juca la rezultat. M-a surprins să văd FCSB-ul că trage de timp acasă la ei, pe Arena Națională”, a declarat antrenorul la interviurile de la final.

Pârvu s-a declarat mulțumit de ceea ce au făcut jucătorii săi în repriza a doua. Antrenorul a punctat că a schimbat modulul de joc din mers, iar asta s-a văzut în presiunea exercitată pe formația gazdă.

ADVERTISEMENT

Ploieșteanul a mers mai departe și a punctat că simțea golul plutind în aer, văzând evoluția elevilor săi. Pârvu a atras atenția și asupra arbitrajului. Acesta a cerut  să se analizeze două faze în mod special.

“Am schimbat modului de joc în timpul partidei, am pus presiune pe ei, am reușit, dar fără să concretizăm. Golul plutea în aer, cum se spune. Nu vorbesc de obicei despre arbitraj, dar au fost niște situații care îmi doresc să fie analizate.

ADVERTISEMENT

Faultul la Bratu înainte de golul lor sau mâna în gât a lui Radunovic la Ișfan. A fost o lipsă de concentrare în secundele premergătoare golului. S-a întâmplat ceva acolo la Mario Bratu. Jucătorii mei au așteptat probabil să se fluiere”, a punctat Florin Pârvu.

Hanca, după FCSB – Petrolul 1-0: “Au marcat dintr-o semi-ocazie”

La finalul partidei, fotbalistul Petrolului, Sergiu Hanca, a completat spusele antrenorului, fiind de părere că FCSB-ul a marcat prin Luis Phelipe după o semi-ocazie. În același timp, Hanca nu s-a pronunțat în privința presupusului fault la Bratu, premergător golului gazdelor.

ADVERTISEMENT

“Faza aceea în care noi plecam pe contraatac, nu știu dacă a fost fault sau nu, iar ei au marcat. E normal când le dai spații, au jucători de valoare și fac diferența. Faza golului a fost singura semi-ocazie a lor, exceptând lovitura liberă a lui Florinel Coman”, a declarat Hanca.

 

 

ADVERTISEMENT