Sport

Luis Phelipe, gol la câteva secunde după ce a intrat în FCSB – Petrolul. Super acțiunea lui Coman, ploieștenii au protestat la Florin Andrei

Luis Phelipe a marcat golul care a deblocat tabela în meciul FCSB - Petrolul, la prima atingere de balon după ce a fost introdus pe teren.
03.03.2024 | 22:10
Luis Phelipe gol la cateva secunde dupa ce a intrat in FCSB  Petrolul Super actiunea lui Coman ploiestenii au protestat la Florin Andrei
Luis Phelipe a marcat golul care a deblocat tabela în meciul FCSB - Petrolul, la prima atingere de balon după ce a fost introdus pe teren. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Prima repriză a partidei de pe Arena Națională a fost una în care vicecampioana României a avut câteva ocazii importante, dar nu a putut înscrie. Este adevărat că liderul campionatului nu a făcut chiar cel mai bun joc.

Luis Phelipe, gol la prima atingere de balon în FCSB – Petrolul

În primele secunde al reprizei secunde din întâlnirea FCSB – Petrolul, din etapa a 29-a, penultima din sezonul regulat al SuperLigii, Luis Phelipe a deschis scorul cu primul său gol în tricoul ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Nemulțumit de prestația elevilor săi în prima parte, Elias Charalambous a făcut nu mai puțin de 3 schimbări la pauză. Inspirat, tehnicianul cipriot l-a aruncat în luptă și pe fotbalistul brazilian, care a punctat la doar câteva secunde după ce și-a făcut apariția pe teren.

Căpitanul Adrian Șut a recuperat un balon în propria jumătate, l-a lansat rapid pe culoar pe Florinel Coman, iar acesta a pătruns în partea stângă, a centrat în fața porții și Luis Phelipe a înțepat balonul în poarta lui Zima.

ADVERTISEMENT

Reușita liderului din SuperLiga a fost contestată vehement de petroliști. Aceștia au cerut un fault la intervenția lui Eduard Radaslavescu asupra lui Mario Bratu în faza premergătoare golului, dar ”centralul” Florin Andrei a făcut semn că nu a fost nimic. Vezi aici faza din care a marcat Luis Phelipe.

Luis Phelipe, luat în colimator de Gigi Becali

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Luis Phelipe are încrederea la pământ și la ședințele de pregătire ale celor de la FCSB. Brazilianul a început să nu mai atace poarta, iar vestiarul i-a pus deja eticheta de jucător de partide amicale.

ADVERTISEMENT

Luis Phelipe, jucător adus în această iarnă de la Poli Iași, a dezamăgit în meciurile cu Universitatea Craiova și Farul, iar patronul Gigi Becali crede că brazilianul este fricos și i-a dat un ultimatum.

Criticile venite de la Gigi Becali par să-i fi prins bine lui Luis Phelipe care a avut apoi o prestație mult mai consistentă în partida cu Sepsi OSK și chiar a fost lăudat de latifundiarul din Pipera la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

”Luis Phelipe mi-a plăcut cum s-a mișcat contra lui Sepsi. Mi-a plăcut de el… Nu extraordinar, dar s-a mișcat bine. A fost jucătorul pe care-l știam, s-a mișcat bine, a driblat, a făcut, a dres, a intrat…”, a declarat Beclai la acel moment.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,75 este cota pentru „2 solist” la meciul Rapid - FCSB