Sport

Florin Pârvu jubilează după FC Voluntari – Petrolul 2-2: ”Am venit să jucăm și să luăm puncte”

Florin Pârvu s-a arătat încântat de faptul că jucătorii săi nu au depus armele și au reușit egalarea în finalul meciului FC Voluntari - Petrolul 2-2.
25.04.2023 | 00:22
Florin Parvu jubileaza dupa FC Voluntari  Petrolul 22 Am venit sa jucam si sa luam puncte
Florin Pârvu s-a arătat încântat de faptul că jucătorii săi nu au depus armele și au reușit egalarea în finalul meciului FC Voluntari - Petrolul 2-2. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Lupii galbeni” au scos un egal in extremis pe terenul ilfovenilor, reușind să revină de la 0-1 și 1-2, și au urcat pe locul secund în clasamentul din play-out, la egalitate de puncte cu liderul FC U Craiova.

Florin Pârvu, laude pentru jucătorii săi după FC Voluntari – Petrolul 2-2

La finalul partidei FC Voluntari – Petrolul 2-2, ultima a etapei a 5-a din play-out-ul din SuperLiga, tehnicianul ploieștenilor, Florin Pârvu, s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi care au luptat până la final.

ADVERTISEMENT

”Vreau să îmi felicit băieții pentru că au crezut până la final și că au revenit în joc. Așa cum am zis, am venit să jucăm și să luăm puncte. Un joc cu intensitate bună, Voluntari, una dintre cele mai bune echipe din play-out. Îi doresc multă baftă lui Ciobi, sper să salveze echipa.

Felicit băieții pentru determinare, un rezultat foarte bun pentru noi. Orice echipă își dorește să aibă stabilitate, orice echipă își dorește foarte mult asta, îmi doresc ca echipa să  fie concentrată până la final. Mă bucur că la Petrolul nu mai sunt probleme.

ADVERTISEMENT

Avem un meci sâmbătă, trebuie să revenim la antrenamente, ne așteaptă un meci foarte greu cu Botoșani. Ne dorim, și mesajul meu pentru băieți este să tragem de noi până la final”, a declarat Pârvu.

Pârvu vrea play-off-ul în sezonul viitor

Tehnicianul Petrolului consideră că este mult mai bine că echipa sa nu va putea participa în sezonul viitor al cupelor europene și crede că lucrurile trebuie luate încet, iar următorul pas ar fi ca în următoarea stagiune să prindă play-off-ul.

ADVERTISEMENT

”În acest sezon, noi nu putem participa în cupele europene, dar cred că este o decizie bună pentru că suntem o echipă nou-promovată și trebuie să luăm lucrurile pas cu pas și să ajungem în play-off”, a spus Florin Pârvu.

Nae Constantin, antrenorul care s-a despărțit la începutul lunii februarie de Petrolul Ploiești, s-a aflat în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. La două luni de la despărțirea de ”lupii galbeni”, acesta a dezvăluit condițiile șocante de la echipă.

ADVERTISEMENT

Nae Constantin a mărturisit că în perioada de la Petrolul Ploiești nu a putut să transfere jucătorii pe care și i-ar fi dorit din cauza problemelor financiare și l-a dat exemplu pe Mario Rondon, ajuns între timp la Sepsi.

ADVERTISEMENT
Tags: