Life

Florin Piersic Jr. împlinește 54 de ani. Cine este, de fapt, femeia discretă ce îi este alături de aproape un deceniu

Florin Piersic Jr. împlinește 54 de ani. Cine este, de fapt, femeia discretă care îi este alături de aproape un deceniu? Iubita actorului nu obișnuiește să apară în public.
18.07.2022 | 06:45
Florin Piersic Jr implineste 54 de ani Cine este de fapt femeia discreta ce ii este alaturi de aproape un deceniu
Florin Piersic Jr. împlinește 54 de ani. Cu cine se iubește actorul. Sursa foto: Insagram, imdb.com/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Piersic Jr. împlinește vârsta de 54 de ani pe 18 iulie 2022. Fiul marelui actor este discret în legătură cu viața sa personală. Puțini știu cine este femeia cu care se iubește de aproape zece ani.

Cu cine se iubește Florin Piersic de aproape 10 ani

Florin Piersic Jr. obișnuiește să apară singur în public, însă actorul trăiește o poveste de iubire de mulți ani.

ADVERTISEMENT

Fiul marelui actor Florin Piersic are o relație de aproape un deceniu cu Andreea Cipcă, pe care o ține departe de lumina reflectoarelor.

Între cei doi este o diferență de vârstă de 15 ani, însă acest lucru nu a reprezentat o problemă în relația lor, care durează de ani buni. Actorul și partenera sa de viață nu s-au căsătorit până acum.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Florin Piersic Jr. are 39 de ani și este jurnalist. Andreea Cipcă a lucrat, de-a lungul timpului, pentru mai multe publicații lifestyle din România, fiind editor de știri în acest domeniu.

În afară de meseria în domeniul presei, Andreea se mai ocupă și cu alte lucruri. Aceasta este pasionată de artă și a colaborat cu mai multe reviste de modă și lifestyle.

ADVERTISEMENT

Este foarte discretă cu aparițiile sale publice și nu obișnuiește să apară la evenimente, alături de partenerul său. Andreea Cipcă este activă pe rețelele de socializare, fiind urmărită de peste 900 de persoane pe Instagram.

Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr.
Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr.. Sursa foto: Instagram

Câți copii are Florin Piersic Jr.

Andreea Cipcă i-a dăruit lui Florin Piersic Jr. un băiețel, Sasha, care în prezent are șase ani. Jurnalista postează regulat imagini cu fiul ei și al actorului pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

De altfel, actorul mai are o fiică, Sonia, în vârstă de 16 ani din relația cu Dorina Chiriac, colega sa de breaslă. Cei doi au avut o relație care a durat patru ani, dar au păstrat legătura și după despărțire, de dragul fiicei lor.

Mai mult, Dorina Chiriac a prezentat Festivalul Mamaia alături de Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi. Actrița a ținut secretă sarcina în primele luni. A fost foarte fericită după ce a venit pe lume fiica sa.

Cum se înțelege actorul cu tatăl său

În urmă cu câteva luni, Florin Piersic Jr. a vorbit despre relația dintre el și tatăl său.

Actorul nu obișnuiește să acorde prea multe interviuri și este destul de discret atunci când vine vorba despre viața sa personală, însă de data aceasta a spus cum stau lucrurile între el și Florin Piersic.

Cu toate că actorul a reușit, pe parcurs, să se detașeze de influența tatălui său, acesta recunoaște că nu a avut niciodată o relație apropiată cu părintele său.

În mai, Florin Piersic Jr. a fost invitat în cadrul emisiunii Marius Tucă Show, acolo unde a abordat subiectul relației cu celebrul său tată.

Cei doi s-au întâlnit după o perioadă în care nu s-au văzut timp de un an din cauza pandemiei. Fiul lui Florin Piersic a realizat că între el și tatăl său există o ruptură care nu poate fi reparată niciodată.

Piersic Jr. s-a dus la cabana tatălui său pentru a-i face o surpriză, însă acesta nu l-a întâmpinat așa cum s-ar fi așteptat. Marele actor nu i-a făcut tocmai o primire călduroasă.

“Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. (…)

El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine…

Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută.

Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală.”, a explicat Florin Piersic Jr. în cadrul emisiunii lui Marius Tucă.

ADVERTISEMENT