Sport

Florin Pîrvu, nervos după Petrolul – Rapid 0-0: „Nu înțeleg această răutate!”

Florin Pîrvu a fost nervos după remiza Petrolului Ploiești în confruntarea de pe teren propriu împotriva Rapidului, scor 0-0.
15.12.2023 | 23:15
Florin Pirvu nervos dupa Petrolul  Rapid 00 Nu inteleg aceasta rautate
Florin Pîrvu, nervos după Petrolul - Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „lupilor galbeni” este supărat pentru că echipa sa nu a reușit să câștige duelul, în condițiile în care giuleștenii au jucat cu un om în minus după eliminarea lui Andrei Borza din minutul 6.

Florin Pîrvu, nervos după Petrolul – Rapid

Florin Pîrvu a fost nervos după egalul Petrolului Ploiești în duelul cu Rapid, fiind deranjat că jucătorii săi nu au marcat, în ciuda faptului că echipa sa a jucat cu un om în plus:

ADVERTISEMENT

„A fost intensitate mare, este un derby, ne-am dorit mult să câștigăm fiind ultimul joc în fața suporterilor noștri. Nu am reușit să câștigăm astăzi.

Nu am reușit să marcăm în 70 de minute, am încercat să venim cu jucători pe benzi, să venim cu doi atacanți. Când i-am deschis și au fost situații, Horațiu Moldovan a făcut un meci mare”.

ADVERTISEMENT

„Ne putem declara nemulțumiți!”

„După aspectul jocului, ne putem declara nemulțumiți. E clar, la final de joc… nu se poate, dar vreau să vă spun că avem jucători care fac sacrificii foarte mari.

Cu toții facem sacrificii mari, nu este ușor. Să vină cineva să fie împotriva echipei e rea intenție. Am încercat să venim și să câștigăm jocul. Să fie această răutate, eu chiar nu înțeleg”, a continuat Florin Pîrvu.

ADVERTISEMENT

„Nu e primul meci, e ceva împotriva noastră, i-am mai văzut pe acești fani. Omrani încă e într-o perioadă de pregătire, mai are de pus la punct multe lucruri, dar are dorință, are foame de fotbal.

Eu cred că lucrurile pot fi în regulă. Nu a făcut un meci foarte rău, s-a zbătut, dar mai are mult de muncit ca să ajungă la forma pe care o știm că o avea înainte.

ADVERTISEMENT

Mergem la următorul meci și ne dorim să câștigăm. Sper să câștigăm în ultimul meci din acest an și să îi mulțumim pe faci”, a mai spus antrenorul Petrolului.

„Lasă, mă, jocul să meargă, e fotbal de bărbați. Despre ce vorbim. La Farul mi-a dat Mazilu cu genunchiul în nas, mi-a spus arbitrul că nu a vrut să mă lovească și eu am fractură nazală.

Nici Țicu nu a vrut să îi rupă piciorul adversarului. Hanca a fost operat. Arbitrază, mă, în spiritul jocului!”, a spus și Paul Papp, la finalul meciului cu Rapid.

ADVERTISEMENT