Sport

Florin Pîrvu, dezamăgit după ce Petrolul a fost eliminată dramatic din Cupa României Betano: „Cu puțin noroc…”

Florin Pîrvu a fost dezamăgit după ce Petrolul Ploiești a fost eliminată din Cupa României Betano, în urma remizei cu Sepsi, scor 2-2.
07.12.2023 | 20:25
Florin Pirvu dezamagit dupa ce Petrolul a fost eliminata dramatic din Cupa Romaniei Betano Cu putin noroc
Florin Pîrvu, dezamăgit după ce Petrolul a fost eliminată dramatic din Cupa României Betano. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Grupa a fost câștigată de Corvinul Hunedoara, iar pe locul doi a terminat Hermannstadt, care a obținut o victorie dramatică împotriva Chindiei Târgoviște, scor 1-0, cu un gol venit în minutul 90+6.

Florin Pîrvu, dezamăgit după ce Petrolul a fost eliminată dramatic din Cupa României Betano

Florin Pîrvu a fost dezamăgit după ce Petrolul Ploiești a fost eliminată din Cupa României Betano, în urma remizei cu Sepsi: „E dezamăgire, în vestiar băieții sunt cu capetele plecate.

ADVERTISEMENT

Știam că ne așteaptă un meci greu, chiar dacă Sepsi a lăsat acasă câțiva jucători. Cei intrați astăzi au făcut un meci foarte bun. Cu puțin noroc ne puteam califica, dacă Hermannstadt nu înscria în ultima fază la Chindia.

Una peste alta, vreau să-mi felicit jucătorii pentru că au avut o intensitate foarte bună, au jucat la sacrificiu, cum am dorit. Din păcate, nu ne-am calificat și ne pare foarte rău”.

ADVERTISEMENT

„Nu am reușit să înscriem suficient!”

Florin Pîrvu a continuat și a spus că dezamăgirea este mare, chiar dacă și-a felicitat jucătorii pentru felul în care au evoluat, însă a recunoscut că și-ar fi dorit ca echipa lui să marcheze mai multe goluri pe parcursul competiției.

Totodată, antrenorul „lupilor galbeni” a vorbit și despre situația lui Billel Omrani, despre care a spus că urmează un plan bine delimitat și că atacantul algerian se pregătește bine.

ADVERTISEMENT

„Suporterii sunt alături de noi, au văzut că am avut spirit. Dar nu am reușit să înscriem suficient. Cred c-a fost un meci plăcut ochiului, totuși, dar rămânem cu dezamăgirea că n-am mers mai departe.

Am făcut un plan clar cu Billel Omrani, a luat-o pas cu pas, s-a pregătit bine. Era clar că îi vine rândul și că va juca, a făcut-o destul de bine.

ADVERTISEMENT

E clar că nu e la potențial maxim și mai așteptăm de la el, dar cred că e pe drumul cel bun”, a mai spus Florin Pîrvu. Billel Omrani a jucat 4 meciuri pentru Petrolul Ploiești, în toate competițiile, însă nu a apucat să marcheze vreun gol.

ADVERTISEMENT