Fotbal intern

Florin Prunea anunță că jucătorii lui Dinamo își vor plăti singuri testele de coronavirus: „Nu cred că nu au 30 de euro”

27.04.2020 | 12:14
Florin Prunea anunta ca jucatorii lui Dinamo isi vor plati singuri testele de coronavirus Nu cred ca nu au 30 de euro
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a anunțat că jucătorii lui Dinamo își vor face singuri testele de coronavirus, chiar dacă fotbaliștii „câinilor” nu au salariile la zi, conform prosport.ro.

Florin Prunea anunță că jucătorii lui Dinamo își vor plăti singuri testele de coronavirus

Florin Prunea a vorbit despre faptul că jucătorii lui Dinamo își vor plăti singuri testele de coronavirus: „Nu cred eu că asta ar fi problema. Putem să facem un efort să ne plătim fiecare, de la conducători la jucători.

ADVERTISEMENT

Nu cred eu că nu are fiecare câte 30 de euro să își facă un asemenea test. Nu cred că asta e problema. Cu siguranță că se poate discuta și e mult mai usor și nu foarte scump (n.r. izolarea echipelor în jurul Bucureștiului).

Echipele care au baze proprii sunt avantajate. Sunt 5-6 cluburi care au baze proprii. Nouă ne va fi mai ușor, pentru că avem la Săftica tot ce ne trebuie”.

ADVERTISEMENT

„Din acest punct de vedere, nu cred că vor fi probleme, dar eu sper să începem și noi odată, să dăm drumul la treabă, pentru că știm cu toții ce implică dacă nu se joacă, și din punct de vedere financiar și al fotbalului”, a mai spus Florin Prunea.

„Ligile inferioare vor avea cel mai mult de suferit!”

Florin Prunea a continuat și crede că ligile inferioare vor avea cel mai mult de suferit din cauza pandemiei de coronavirus: „Vorbeam acum două zile cu un președinte de Liga 3. Domne, te rog să mă crezi, ei au jucat ultima etapă din turul campionatului în noiembrie și au jucat din retur o singură etapă.

ADVERTISEMENT

Acum, există pericolul… că am citit că Federația vrea să înghețe anul. Păi, vă dați seama ce fotbal a mai fost anul ăsta la Liga 3 cu oameni care se chinuie, săracii, cu oameni care au plătit jucătorii și jucătorii nu au jucat decât trei luni în toamnă și au mai jucat un meci acum din retur”.

„Deci, e o competiție care anul ăsta a fost moartă. De acolo vin jucătorii la Liga 1, de la Liga 3 și Liga 2. E un impact major asupra fotbalului nostru ceea ce se întâmplă acum”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT