Fotbal intern

Florin Prunea, dezvăluiri despre haosul de la Dinamo: „A venit un impresar să îl vadă pe Neicuțescu la antrenamente. L-am dat afară”

21.04.2020 | 13:43
Florin Prunea dezvaluiri despre haosul de la Dinamo A venit un impresar sa il vada pe Neicutescu la antrenamente Lam dat afara
ADVERTISEMENT

Florin Prunea este optimist în privința preluării pachetului majoritar de acțiuni de către suporterii din Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo”, dar recunoaște că situația actuală de la club este delicată.

Haosul de la Dinamo

Dinamo se află într-una dintre cele mai dificile momente din ultimii ani, cel puțin din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea recunoaște că situația de la club este delicată și dezvăluie un moment întâmplat în timpul unei ședințe de pregătire, când un agent de jucători a venit să îl urmărească pe Mihai Neicuțescu.

Cred că licența va fi luată, dar apoi vor fi momente grele. Nu fac un titlu de glorie din faptul că nu sunt plătit de 6 luni.

ADVERTISEMENT

Nu mă voi pune de-a curmezișul în cazul licenței, eu îi pot lua mai târziu… Nu e nicio problemă! Important e să ia jucătorii banii… Asta e tot ce contează!

E incredibil. Un impresar a venit să vadă un jucător la antrenamente, pe Neicuțescu. L-am dat afară. Nu se poate să ne fie trimiși agenți la antrenamente”, a declarat Florin Prunea la Prosport Live.

ADVERTISEMENT

„S-a ajuns la un numitor comun”

Florin Prunea anunță că Ionuț Negoiță și suporterii implicați în proiectul socios „Asociația Dinamoviști pentru Dinamo” au ajuns la o înțelegere pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni.

Ne este greu și sperăm să se reia fotbalul și viața normală, stăm acasă deocamdată. Se pare că s-a ajuns la un numitor comun în privința vânzării clubului. Eu îi cunosc pe băieții de la ADPD, sper să fie ok. 

ADVERTISEMENT

A fost un an greu la Dinamo, dar acum culegem ce am semănat. N-am avut încotro, tot ce am făcut am făcut pentru antrenor și echipă. Îmi pare rău că n-am putut ține echipa departe de incertitudinea care a existat”, recunoaște Florin Prunea.

Dinamo se află într-o situație dificilă atât din punct de vedere financiar, cât și din cauza situației sportive.

După disputarea primelor două runde de play-out, ambele pierdute, 0-1 cu Academica Clinceni și Poli Iași, formația antrenată de Adrian Mihalcea ocupă locul 10, la doar trei puncte de prima poziție retrogradabilă, ocupătă de Chindia.

ADVERTISEMENT