Fotbal intern

Florin Răducioiu are doar cuvinte de laudă pentru omul care vrea să cumpere Dinamo, Claudiu Florică: “Este un mare manager” + “Suma cerută de Negoiță este uriașă”

23.10.2019 | 18:34
Claudiu Florică vrea să cumpere Dinamo. Sursă Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu, fostul mare jucător de la Dinamo, a vorbit despre actuala situație de la conducerea clubului. Ionuț Negoiță dorește să vândă, iar cel mai aproape de a prelua clubul pare a fi Claudiu Florică. Răducioiu consideră că Dinamo ar avea doar de câștigat de pe urma schimbării patronatului, spunând despre omul de afaceri că este un “mare manager”. Răducioiu și Claudiu Florică se cunosc bine, după ce omul de afaceri i-a fost patron antrenorului la Academia Atletico Madrid din România.

Florin Răducioiu are doar cuvinte de laudă pentru Claudiu Florică

Florin Răducioiu a vorbit despre posibiltatea ca omul de afaceri Claudiu Florică să preia pachetul majoritat de acțiuni al clubului Dinamo. Răducioiu spune că Florică ar fi varianta ideală de patron pentru formația din Șoseaua Ștefan cel Mare. În plus, fostul internațional consideră că prețul cerut de Ionuț Negoiță, patru milioane de euro, este prea mare.

ADVERTISEMENT

Claudiu Florică este un om şi o persoană de mare pesonalitate, un om cu care m-am înţeles perfect, care m-a înţeles în multe circumstanţe, deci nu am decât cuvinte de laudă pentru domnul Florică. Sunt convins că ar fi omul ideal pentru Dinamo, este un mare manager, cred că ar putea face treabă bună.

Nu ştiu dacă se va ajunge la o înţelegere, vedeţi şi dumneavoastră, şi marile cluburi  au fost vândute în ultimii ani, Milan, de exemplu, într-un an şi jumătate a fost cumpărat de două ori, de doi proprietari. Cu tot respectul pentru Dinamo, dar nu mi se pare că Dinamo costă atât de mult, adică trebuie să plăteşti o sumă uriaşă pentru a cumpăra clubul Dinamo. Nu cred, cu tot respectul” , a declarat Florin Răducioiu pentru Telekomsport.

ADVERTISEMENT
Florin Raducioiu consideră că omul de afaceri Claudiu Florică ar fi varianta ideală pentru Dinamo. Sursă Foto: Sportpictures
Florin Raducioiu consideră că omul de afaceri Claudiu Florică ar fi varianta ideală pentru Dinamo. Sursă Foto: Sportpictures

Dinamo, locul nouă la sfârșitul turului

Dinamo ocupă locul nouă în Casa Pariurilor Liga 1, după cele 13 etape din turul sezonului regular. Formația condusă de Dusan Uhrin a acumulat 17 puncte, cu două mai puține decât Astra Giurgiu, ocupanta locului șase, ultimul care asigură prezența în play-off.

După trei rezultate pozitive, victoriile cu Voluntari și Gaz Metan și remiza cu FCSB, pentru Dinamo urmează o serie de trei partide dificile, cu Viitorul, Universitatea Craiova și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT