Life

Florin Ristei a reacționat dur după finala Eurovision România 2023. Acuzații grave la adresa TVR: “E jalnic ce se întâmplă”

Florin Ristei a făcut o declarație controversată despre finala Eurovision România 2023. Incriminări neașteptate pentru TVR.
12.02.2023 | 16:50
Florin Ristei a reactionat dur dupa finala Eurovision Romania 2023 Acuzatii grave la adresa TVR E jalnic ce se intampla
Florin Ristei a făcut o declarație controversată despre finala Eurovision România 2023. Incriminări neașteptate pentru TVR. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântărețul și prezentatorul de la Antena 1 a reacționat dur după finala Eurovision România 2023. Acuzații grave la adresa TVR, vedeta fiind de părere că este absolut jalnic ce se întâmplă cu acest concurs muzical.

Florin Ristei a făcut o declarație controversată despre finala Eurovision România 2023. Incriminări neașteptate pentru TVR

Florin Ristei a făcut o declarație controversată despre finala Eurovision România 2023, emisiune la care s-au uitat destul de puțini români. Afaceristul crede că show-ul nu mai are credibilitate în rândul oamenilor, conținutul lăsând de dorit.

ADVERTISEMENT

„0,18% din populația României a votat aseară la Eurovision. Câștigătorul a fost ales cu voturile a 0,028% din populație. Eu sunt curios când își va da TVR seama că e jalnic ce se întâmplă și că acest concurs are zero credibilitate la noi în țară din cauza lor.

Apropo, 500k€ buget pentru Eurovision România, din care 200.000 de euro doar pentru selecția națională de aseară. Cunosc copii, pe internet, care fac conținut audio-video mai profi, cu bani mai puțini.

ADVERTISEMENT

Felicitări, Theodor Andrei! Fă ce știi tu mai bine acolo și bucură-te de experiență. Baftă!”, a transmis Florin Ristei pe pagina personală de Facebook, artistul urmărind show-ul alături de logodnica sa, Naomi Hedman.

Florin Ristei, invitat în semifinala Eurovision România

Florin Ristei a fost invitat în urmă cu câțiva ani în semifinala Eurovision România. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a cântat împreună cu trupa sa FreeStay, alături de Dan Helciug, piesa Dacă sunt lup.

ADVERTISEMENT

Las-o, Trebuia să fii tu sau Între noi nu mai e nimic au fost alte melodii interpretate de cântărețul care a devenit cunoscut după ce a participat la X Factor, de la Antena 1. Ulterior, vedeta a ajuns să fie jurat în aceeași emisiune.

Tot în acest concurs a întâlnit-o pe partenera sa de viață, Naomi Hedman, care este originară din Marea Britanie. Cei doi formează un cuplu de ceva vreme și sunt mai uniți ca niciodată, mai ales că au planuri să ajungă la altar.

ADVERTISEMENT

„Noi ne-am logodit demult, dar petrecerea o să o facem când simțim! Noo (n.r. – nu sunt pregătiți să devină părinți), avem multe alte lucruri de făcut! După afaceri, după muzică, poate mai încolo!”, a spus Florin Ristei la un moment dat pentru click.ro.

ADVERTISEMENT