Life

Florin Ristei, mărturisire despre relația cu Naomi Hedman: “Cam greu cu acomodarea”

Florin Ristei a făcut o mărturisire despre relația cu Naomi Hedman. Cei doi formează un cuplu din 2020 și s-au cunoscut la X Factor, unde cântărețul este jurat.
17.07.2022 | 22:53
Florin Ristei marturisire despre relatia cu Naomi Hedman Cam greu cu acomodarea
Florin Ristei, mărturisire despre relația cu Naomi Hedman. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Ristei făcut o mărturisire despre relația cu Naomi Hedman, pe a cunoscut-o în timpul filmărilor pentru X Factor, acolo unde aceasta a fost concurentă. Sunt împreună de aproximativ doi ani și s-au și logodit.

Florin Ristei, mărturisire despre relația cu Naomi Hedman

În cadrul unui interviu, juratul de la X Factor a explicat cum s-a schimbat viața lui de când a cunoscut-o pe Naomi Hedman. Cântărețul este foarte fericit alături de partenera sa.

ADVERTISEMENT

Florin Ristei spune că viața i s-a schimbat în bine de când formează un cuplu cu Naomi. Artistul a experimentat noi sentimente și a reușit să-și perfecționeze accentul britanic.

Tânăra și-a făcut deja cunoștințe de când stă mai mult în România și este apropiată de prietenii iubitului ei.

ADVERTISEMENT

“Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie. Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. (…)

Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. (râde) Dar ieşim în câteva locuri.

Și-a făcut câteva cunoştinţe. Grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat.”, a explicat Florin Ristei pentru OK! Magazine, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Finalistul de la Te cunosc de undeva are de gând să-și întemeieze o familia cu logodnica lui, însă nu în România, ci într-o țară unde există mai multe posibilități. Artistul mai vrea să aștepte ceva timp până când el și Naomi Hedman vor deveni părinți.

“M-am gândit şi să-mi întemeiez o familie, dar nu ştiu dacă Londra ar fi destinaţia câştigătoare pentru asta.

ADVERTISEMENT

Mai e timp de gândire la acest capitol, dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț.”, a mai spus cântărețul.

Florin Ristei, despre începuturile relației cu Naomi Hedman

În urmă cu ceva timp, Florin Ristei a vorbit despre cum a început relația dintre el și Naomi Hedman. Atunci când a întâlnit-o la X Factor, artistul nu căuta neapărat o relație. În același timp, nu ar fi spus “nu” unei povești de iubire.

Amândoi s-au simțit natural unul în prezența celuilalt și au descoperit lucruri pe care le aveau în comun. Legătura dintre ei nu a fost una forțată.

Cântărețului i-a fost destul de ușor și să vorbească în limba engleză cu partenera sa, care este originară din Londra.

“În primul rând, am avut amândoi o energie care a fost ca un magnet. Ne-am simțit natural unul cu celălalt, nu a fost nimic forțat, am descoperit pasiuni comune.

Avem amândoi o latură artistică, niște principii și niste valori care au rezonat, iar mie mi-a venit foarte natural exprimarea în engleză.”, a declarat juratul de la Antena 1 pentru VIVA, anul trecut.

Florin Ristei le-a prezentat-o părinților pe Naomi Hedman anul trecut, iar aceștia au plăcut-o foarte mult. Și cântărețul a cunoscut, la rândul său, familia partenerei sale.

Naomi Hedman a demonstrat că este o artistă talentată, însă mai are și alte pasiuni, în afară de muzică. Iubita lui Florin Ristei lucrează ca model și are o carieră de succes în acest domeniu.

ADVERTISEMENT