Life

Florin Ristei și Naomi Hedman așteaptă un copil? Cum s-au dat cei doi de gol 

24.12.2020 | 19:15
Florin Ristei si Naomi Hedman asteapta un copil Cum sau dat cei doi de gol
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc, iar fanii sunt de părere că așteaptă și un al treilea membru în „familia” lor. Un detaliu i-a dat de gol, însă niciunul dintre ei nu a confirmat nimic. 

Este vorba despre un comentariu pe care l-a lăsat Naomi la ultima postare a juratului de la „X Factor”, ceea ce i-a făcut pe fani să-și pună întrebări despre un viitor copil.

ADVERTISEMENT

Florin Ristei este împreună cu frumoasa britanică de câteva luni, însă nu s-au grăbit să confirme relația. Chiar dacă, inițial, nu au spus nimic, fanii și-au dat seama că între ei există o legătură mai puternică decât cea de prietenie, judecând după numeroasele postări în care apar împreună.

Florin Ristei și Naomi Hedman așteaptă un copil? Cum s-au dat cei doi de gol

Florin Ristei și Naomi Hedman au intrat în vizorul publicului după ce au apărut din ce în ce mai des împreună. Nu au recunoscut din prima că au o relație, iar fanii s-au bucurat foarte tare atunci când, în sfârșit, au postat primele fotografii în calitate de cuplu.

ADVERTISEMENT

Se pare că lucrurile merg foarte bine între ei, așa cum reiese din story-urile și fotografiile de pe Instagram. Juratul de la „X Factor” a postat recent o fotografie alături de partenera lui și se poate observa cum radiază de fericire. Iar motivul zâmbetelor sincere ar putea fi un bebeluș, după cum au speculat fanii.

Mai exact, Naomi a lăsat un comentariu format din mai mute emoji-uri, iar două dintre ele reprezintă copii. Niciunul dintre ei nu a vorbit despre acest lucru, dar internauții nu au ezitat să-și dea cu părerea.

ADVERTISEMENT

„Un bebeluș pe drum? Yuuuuhuuu! Voi doi sunteți tare dulci!”, „Aceste emoticoane sunt foarte sugestive. Sau te joci cu noi?, au comentat două persoane.

Florin Ristei și Naomi Hedman vor deveni părinți?
Florin Ristei și Naomi Hedman vor deveni părinți? Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Prima care și-a declarat iubirea a fost Naomi, care i-a scris noului ei partener cât de mult îl iubește în dreptul unei fotografii cu ei doi. „Sings* * Te iubesc, te iubesc, te iubesc! Fără tine nu trăiesc”, a fost comentariul frumoasei vedete.

ADVERTISEMENT

Naomi Hedman este de origine britanică și a devenit cunoscută datorită participării la reality show-ul „Ex on the beach” în urmă cu patru ani. Bruneta a participat la „X Factor” România și i-a uimit pe jurați cu calitățile ei vocale, iar acum a semnat un contract cu o mare agenție de modelling de la noi din țară.

ADVERTISEMENT