Life

Florin Salam, implicat într-un nou scandal după acuzația că ar fi agresat o tânără: „Poliția îl va aduce cu mandat”

Florin Salam nu mai scapă de belele! Manelistul poate fi târât în tribunal pentru o nouă acuzație, după ce s-a zis că ar fi agresat o fată.
03.02.2024 | 15:09
Florin Salam implicat intrun nou scandal dupa acuzatia ca ar fi agresat o tanara Politia il va aduce cu mandat
Florin Salam, implicat într-un nou scandal de proporții. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Florin Salam n-a început anul tocmai bine. Cunoscutul manelist se confruntă cu tot felul de acuzații, din toate părțile. De curând, întreaga țară a aflat că artistul ar fi agresat o fată cu care s-a fi întreținut într-un hotel. S-a întâmplat chiar de Anul Nou, aparent fără știrea soției sale.

Florin Salam, acuzat că a dat o țeapă de 5.500 de euro unui mire

N-au trecut multe zile că manelistul se confruntă cu o altă problemă. Un bărbat pe nume Laurențiu Bîțu susține că Florin Salam i-a dat țeapă în anul 2021. De aceea, l-a dat la Poliție.

ADVERTISEMENT

Problema tânărului la a cărui nuntă Florin Salam nu a mai ajuns, deși ar fi primit un avans de 5.500 de euro este că nu a făcut un contract de prestări servicii cu artistul. Chiar și așa, la o săptămână după ce a avut loc evenimentul, mirele s-a dus la Poliție și i-a făcut plângere cântărețului.

Avocatul acestuia, Ciprian Iacob, a declarat la Xtra Night Show că e foarte probabil ca Florin Salam să fie adus cu mandat pentru a da declarații legate de presupusa țeapă.

ADVERTISEMENT

Avocatul tânărului pe care l-ar fi păcălit Salam: „A fost citat de organele de poliție”

„Dacă ar fi existat un contract în format scris, în acel moment Bîțu Laurențiu putea merge în 2021 în instanța civilă. În condițiile în care Laurențiu și Florin Stoian nu au întocmit un contract în formă scrisă, a fost nevoită să facă o plângere penală.

Florin Stoian a fost citat de organele de poliție. Nu s-a prezentat. Poliția îl va aduce probabil cu un mandat de aducere. Plângerea penală a fost făcută în săptămâna imediat următoare după absența de la eveniment”, a declarat avocatul mirelui care ar fi fost lăsat cu buza umflată de Florin Salam, la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Avocatul a mai zis că volumul de muncă de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște e destul de mare. Ăsta e motivul pentru care nu s-a dat încă o soluție, cu toate că au trecut doi ani.

Avocatul mirelui aparent țepuit de Florin Salam a mai precizat că există șansa prescrierii faptei. Totuși, el crede că decizia se va da într-un timp potrivit pentru clientul său, ca să își recupereze banii.

ADVERTISEMENT