Life

Noi dezvăluiri din dosarul în care Florin Salam e acuzat că a agresat o tânără: ”A fost ceva plănuit”

Noi detalii despre scandalul în care este implicat Florin Salam, după ce a lovit o femeie. Ce susține avocata manelistului.
02.02.2024 | 23:40
Noi dezvaluiri din dosarul in care Florin Salam e acuzat ca a agresat o tanara A fost ceva planuit
Noi detalii despre scandalul în care este implicat Florin Salam, după ce a lovit o femeie. Ce susține avocata manelistului. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Noi dezvăluiri din dosarul în care Florin Salam e acuzat că a agresat o tânără. Bianca Comănicescu, cea care îl apără pe cunoscutul artist de muzică de petrecere, crede că totul „a fost ceva plănuit” încă de la bun început.

Noi detalii despre scandalul în care este implicat Florin Salam, după ce a lovit o femeie. Ce susține avocata manelistului

Noi detalii despre scandalul în care este implicat Florin Salam, după ce a lovit o femeie. Ce susține avocata manelistului. Cântărețul a spus inițial că nu o știa pe tânăra de 23 de ani, însă ulterior și-a schimbat declarația.

ADVERTISEMENT

A recunoscut că o cunoștea dinainte pe cea care a ajuns în camera sa de hotel după concertul susținut în noaptea de Revelion. Cu toate acestea se apără și declară că totul este o înscenare pusă la cale de dușmanii săi.

„A fost ceva plănuit de alte persoane, de concurența aceasta artistică, cineva căruia nu-i convine, posibil, faptul că el s-a reapucat de cântat și are concerte. Nu a mai fost contactat ca să fie invitat la Poliție.

ADVERTISEMENT

Însoțit de mine, bineînțeles, pentru a ni se comunica dacă presupusa victimă a depus un certificat la IML sau măcar a avut intenția de a depune un bilețel că ar fi ajuns la IML”, a spus avocata lui Florin Salam la Xtra Night Show de la Antena Stars.

De asemenea, Bianca Comănicescu a mai spus că în cazul în care tânăra de 23 de ani a solicitat un certificat medico-legal cercetările vor fi continuate de oamenii legii pentru „infracțiunea de lovire și alte violențe”. 

ADVERTISEMENT

Florin Salam, în vizorul colegilor de breaslă?

Florin Salam crede că este în vizorul colegilor de breaslă care nu îl mai vor la concerte și evenimente. Manelistul susține că revenirea sa în industria muzicală a deranjat unele persoane și de aceea a ajuns în această situație neplăcută.

Primele sale declarații despre dosarul în care este acuzat de la începutul anului au legătură cu dușmanii. Mai mult decât atât, susține că este nevinovat, considerându-se un om de onoare, care nu se ceartă cu nimeni.

ADVERTISEMENT

„Eu eram acolo, ei au venit la mine pe parcurs și au înscenat tot. Au vrut să-mi facă chestia asta, să se ridice pe spatele meu sau să-mi ceară bani”, a mărturisit Florin Salam în urmă cu 2 săptămâni, scrie protv.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: