Life

Florin Salam își face reality-show! Ce decizie a luat după ce a scăpat de problemele de sănătate

Florin Salam își face propriul reality-show. Interpretul de manele a scăpat de problemele de sănătate și are planuri mari.
22.06.2023 | 17:57
Florin Salam isi face realityshow Ce decizie a luat dupa ce a scapat de problemele de sanatate
Ce planuri are Florin Salam după ce a scăpat de problemele de sănătate. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După ce a scăpat de problemele de sănătate, Florin Salam a revenit în forță, iar acum pregătește propriul reality-show. Cântărețul a revenit pe scenă și are multe proiecte în viitorul apropiat.

Florin Salam își face reality show după ce a scăpat de problemele de sănătate. Manelistul are planuri mari

Impresarul lui Florin Salam a vorbit despre proiectele pe care le are interpretul de manele în perioada următoare. Cântărețul a depășit problemele de sănătate cu care s-a confruntat, iar acum merge la concerte atât în țară, cât și în străinătate.

ADVERTISEMENT

“Și-a revenit bine. Nu cântă nimeni ca el, merge la concerte, am luat acum niște evenimente în afară, în America. Am luat câteva acum în Italia, în luna august aproape toată e în Italia”, a declarat Nicolae Constantin pentru Cancan.ro.

Impresarul manelistului a spus că acesta nu are prea multă încredere în oameni, mai ales că sunt multe persoane care vor câte ceva de la el. Totodată, Nicolae Constantin a dezvăluit care este unul dintre proiectele manelistului.

ADVERTISEMENT

Florin Salam pregătește un reality-show despre viața sa, care va fi disponibil pe toate platformele online. Manelistul va fi filmat în diverse ipostaze în viața de zi cu zi.

“Da, de la el chiar vrea toată lumea câte ceva. Și eu vreau ceva de la el. Băiatul căruia i-ai luat adineauri interviu se va ocupa de videoclipurile pe care le va face Florin Salam. Va face un fel de reality-show. Florin Salam în oraș, Florin Salam peste tot, iar el se va ocupa de toate astea.

ADVERTISEMENT

Online, va fi pe toate platformele. După ce vor fi gata cel puțin 100 de videoclipuri, el se va ocupa de tot”, a explicat impresarul cântărețului de manele pentru sursa citată.

Florin Salam este cel mai apreciat cântăreț de manele din România și are peste două decenii de activitate în industria muzicală. Artistul face muzică din pasiune și este foarte fericit când îi vede pe oameni că se bucură atunci când îi ascultă melodiile, după cum a mai declarat impresarul său.

ADVERTISEMENT

Florin Salam, anunț după ce s-a spus că va renunța la muzică

La finalul lunii trecute, au existat speculații potrivit cărora Florin Salam ar renunța la muzică. După ce zvonurile au ajuns la urechile manelistului, acesta a ținut să le transmită un mesaj celor care le-au lansat.

“De ce ți-e frică, de aia nu scapi”, a spus cântărețul pe Facebook. Florin Salam a precizat, totodată, că va continua să cânte și le-a tramsmis oamenilor să nu mai vorbească astfel de lucruri despre el.

ADVERTISEMENT
Tags: