Life

Nepotul lui Florin Salam, adevărul despre starea de sănătate a manelistului: “Nu pot să dau date coerente și clare”

Nepotul lui Florin Salam a spus adevărul despre starea de sănătate a manelistului. Ce a transmis fostul concurent de la X Factor.
09.09.2022 | 07:41
Nepotul lui Florin Salam adevarul despre starea de sanatate a manelistului Nu pot sa dau date coerente si clare
Nepotul lui Florin Salam, adevărul despre starea de sănătate a manelistului. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a oferit informații despre starea de sănătate a manelistului, la aproape o lună de când a apărut știrea falsă potrivit căreia cântărețul ar fi murit.

Nepotul lui Florin Salam, adevărul despre starea de sănătate a manelistului

În urmă cu aproximativ o lună, o știre falsă cum că Florin Salam s-ar fi stins din viață i-a speriat pe fanii interpretului de manele.

ADVERTISEMENT

În realitate, cântărețul era internat la spital și a reacționat la scurt timp după apariția acestei știri. Solistul i-a asigurat pe fani că se simte bine și că se va întoarce acasă.

La finalul lunii august, Florin Salam ar fi trebuit să cânte alături de fiica sa, Betty, în Parcul Herăstrău din București. Manelistul a lipsit de la eveniment, iar fanii se întreabă care este, de fapt, starea lui de sănătate.

ADVERTISEMENT

Adrian Petrache, finalistul de la X Factor 2020, a spus adevărul despre cum se simte unchiul său. Tânărul artist susține că Florin Salam cântă și se simte bine în acest moment. Nepotul manelistului nu a oferit prea multe detalii.

“Florin în momentul de față cântă, nu pot, poate, să dau date coerente și clare. Florin, după cum știe și toată lumea, cântă și e ok, asta știu și pot spune și eu, nu am mai multe de adăugat…”, a declarat Adrian Petrache pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut Adrian Petrache după participarea la X Factor

Adrian Petrache a făcut parte din echipa Loredanei Groza la X Factor 2020 și a reușit să ajungă până în marea finală.

Fostul concurent de la Antena 1 este student la Facultatea de Drept din cadrul Universității București, în anul patru.

ADVERTISEMENT

După participarea la X Factor, nepotul lui Florin Salam a lansat câteva melodii. Tânărul se împarte între studii și cariera muzicală și speră să ajungă cât mai departe.

“S-a schimbat în bine (n.r. viața lui) și de atunci, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să o iau doar în bine., a explicat artistul pentru sursa citată.

Adrian Petrache și Florin Salam ar fi trebuit să cânte împreună în marea finală X Factor 2020. Manelistul a lipsit de la emisiune fără nicio explicație, iar nepotul său a cântat alături de Florin Ristei.

ADVERTISEMENT
Tags: