Fotbal intern

Florin Talpan atacă FRF după prezentarea lui Mirel Rădoi ca selecționer: ”Federația a jignit clubul Steaua și pe suporterii săi”

26.11.2019 | 20:40
Florin Talpan ataca FRF dupa prezentarea lui Mirel Radoi ca selectioner Federatia a jignit clubul Steaua si pe suporterii sai
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi este alesul celor de la FRF pentru postul de selecționer al primei reprezentative. După ce fostul antrenor al naționalei U21 a fost votat în unanimitate de Comitetul Executiv, Federația Română de Fotbal i-a făcut o scurtă prezentare tehnicianului de 38 de ani pe site-ul oficial. Un detaliu din această prezentare, mai precis trecutul la Steaua al lui Rădoi, a trezit furia juristului CSA Steaua, Florin Talpan, cel care a lansat un atac virulent la adresa forului condus de Răzvan Burleanu.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.53 este cota pentru ”scor corect 0-0 în prima repriză” la barajul Islanda – România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Florin Talpan atacă FRF după prezentarea lui Mirel Rădoi ca selecționer: ”Federația a jignit clubul Steaua și pe suporterii săi”

Florin Talpan a urmărit cu atenție ultimele evenimente de la echipa națională de fotbal a României. Juristul celor de la CSA Steaua a observat, în prezentarea lui Mirel Rădoi, un detaliu din CV-ul acestuia care nu corespunde cu realitatea legală. Talpan a reacționat dur când a văzut că site-ul FRF l-a prezentat pe Rădoi ca fost jucător la Steaua București și după 2003, an în care Gigi Becali a preluat echipa.

În urmă cu câțiva ani, juristul CSA a demonstrat în instanță că echipa roș-albastră a folosit fără drept, după 2003, numele și marca ”Steaua București”.”Mirel Rădoi are în palmares 67 de meciuri pentru echipa națională a României, pentru care a marcat două goluri. Ca fotbalist, a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua București, între anii 2000-2009, Al-Hilal Riyadh, între 2009 și 2011, Al-Ain, între anii 2011-2014.”, notează site-ul frf.ro.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Talpan la acest pasaj: ”Mirel Rădoi a jucat pentru Steaua București între anii 2000 și 2003. După 2003 nu a mai jucat la Steaua București. A jucat pentru o altă echipă, care nu a fost Steaua, ci s-a dat drept Steaua și a folosit ilegal marca și numele Steaua, așa cum justiția a stabilit deja.

E trist că, în 2019, FRF nu știe acest lucru. Dar poate e de înțeles, având în vedere că FRF a fost înființată de-abia în 2002 și că oamenii care conduc acolo nu prea știu fotbal, cum au dovedit prin ratarea calificării la atâtea Mondiale și Europene”, a declarat juristul CSA pentru gsp.

ADVERTISEMENT

Talpan: ”FRF să își ceară scuze față de suporterii Stelei”

În opinia lui Talpan, prin această eroare, FRF nu a făcut decât să-și atragă și mai mult antipatia din partea fanilor Stelei. Juristul Clubului Armatei somează federația să-și prezinte scuzele după cei 6 ani trecuți în plus pentru Mirel Rădoi. ”Prin această încercare penibilă de dezinformare, FRF s-a făcut și mai antipatică, dacă se putea.

”A jignit clubul Steaua și pe suporterii săi. Dacă, într-adevăr, cei de acolo iubesc fotbalul, eu unul aștept ca ei să își ceară scuze atât față de clubul Steaua, cât și față de suporterii steliști. Altfel, să nu se mire dacă la următorul meci al naționalei vor fi din nou huiduiți, ca și până acum”. a mai spus Talpan pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT