Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Talpan, dezvăluire incredibilă: „Aveam abonament la Rapid, s-au prins că sunt stelist!”. Reacția lui Robert Niță. Video exclusiv

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, dialog savuros cu Robert Niță, fostul atacant al Rapidului. Mergea la meciuri în Giulești!
14.04.2023 | 16:52
Florin Talpan dezvaluire incredibila Aveam abonament la Rapid sau prins ca sunt stelist Reactia lui Robert Nita Video exclusiv
Florin Talpan, dezvăluie incredibilă Aveam abonament la Rapid, s-au prins că sunt stelist!. Reacția lui Robert Niță. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a avut o intervenție incendiară la FANATIK SUPERLIGA, unde a atacat pe toată lumea: suporteri, pe Vasile Dîncu și actual conducere a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

Florin Talpan avea abonament la meciurile Rapidului: „Îmi plăcea foarte mult atmosfera”

Florin Talpan a făcut un anunț triumfător după inițiativa legislativă a lui Vasile Dîncu și visează la o funcție mai importantă în cadrul MApN: „Eu m-aș vedea persoana de lângă ministru care să se ocupe de clubul Steaua. Dacă eu eram lăsat și se făcea ceea ce trebuia, acum Rapidul nu mai era pe locul cinci și să îi bată Sepsi cu 2-0. Am spus pentru că domnul Robert Niță e rapidist”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Robert Niță a îngropat securea războiului cu Florin Talpan și a recunoscut că îl apreciază pentru un lucru: „Chiar dacă am avut discuții în contradictoriu, mie-mi place foarte mult devotamentul ăsta al dumneavoastră”.

Juristul clubului Steaua a dezvăluit că mergea la meciuri în Giulești în momentul în care Robert Niță îmbrăca tricoul „alb-vișiniu”: „Vă spun și asta că nu mi-e frică. Eu vorbesc cu suporterii de la Rapid. În momentul în care jucați la Rapid, eu aveam abonament pentru că îmi plăcea foarte mult atmosfera și mergeam la meciuri”.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan a fost însă deconspirat de „giuleșteni”: „Până când au descoperit că sunt stelist și au început să mă înjure. Nu m-am mai dus”, a mai spus colonelul, la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Talpan, invitat de Robert Niță la meciurile Rapidului: „Mergem împreună. Pe cuvântul meu de onoare!”

Robert Niță a fost plăcut surprins de declarațiile lui Florin Talpan și i-a făcut o propunere inedită: „Domnul Talpan vă invit la următorul meci al Rapidului, vă invit și mergem împreună. Pe cuvântul meu de onoare. Vă sun în mod oficial și mi-ar face mare plăcere să mergeți alături de mine la un meci al Rapidului”.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al Rapidului i-a promis că îi va face cadou și tricoul cu celebrul mesaj „Sunt bun, dar nu mă vede nimeni!”: „O să primiți și tricoul de la mine. Vi l-am trimis deja. Merge mai greu curieratul”. 

Neinvitat la evenimentul organizat de Steaua la meciul cu Poli Iași, când legendele clubului s-au întâlnit alături de comandant, Florin Talpan a replicat: „Vă mulțumesc pentru invitație. Lucrul ăsta nu mi se întâmplă la Steaua! Eu iubesc sportul, pun foarte mult suflet și vreau ca România asta să aibă niște echipe care să joace în Europa”. 

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT