Sport

Florin Talpan, replică dură și pentru Mihai Stoica: „Un individ certat cu legea!”

Florin Talpan l-a atacat extrem de dur pe Mihai Stoica, managerul general al FCSB. Discursul acid al juristului CSA Steaua.
13.07.2023 | 23:30
Florin Talpan replica dura si pentru Mihai Stoica Un individ certat cu legea
Florin Talpan îl distruge pe Mihai Stoica și îl trimite la tâmplărie. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a ieșit din nou la atac, iar de această dată „victima” a fost nimeni altul decât Mihai Stoica. Justițiarul Stelei a aruncat cuvinte grele managerului general al FCSB.

Florin Talpan l-a desființat pe Mihai Stoica: „Ai experiență în dosare, dar de partea cealaltă”

Florin Talpan a publicat un amplu comunicat pe pagina sa oficială de Facebook, unde l-a luat în colimator pe „Meme” Stoica„Mihai Stoica: ‘Ne întoarcem acasă, în templul fotbalului românesc. Cum să nu te poți numi Steaua? De ce există Real Madrid, Real Sociedad. Real Valladolid?′

ADVERTISEMENT


Speţa asta, că tot repetă cuvântul ‘speţă’ mă duce cu gândul că ar trebui o comisie de expertiză medicală, pentru ca ceea ce se scrie aici este uluitor. Cum adică să spui că cineva datorează, când nu există nicio hotărâre?’”, și-a reglat tirul pentru început juristul „militarilor”.

Talpan a ținut însă să îi aducă la cunoștință lui Mihai Stoica deciziile luate e instanță în favoarea CSA Steaua: „Îți explic eu, stimabile! Prin raport de expertiză s-a stabilit prejudiciul adus Stelei de către FCSB. Instanța doar va constata și va dispune efectuarea plății!

ADVERTISEMENT

Deja am câștigat o mare parte din dosar (acum suspendat, dar va fi repus pe rol în curând) prin faptul că instanța a respins excepția prescripției dreptului material la acțiunea invocată de Căvescu!”.

„Ai lucrat la atelierul de tâmplărie la Jilava. Eu zic să te antrenezi în continuare”

Florin Talpan i-a adus aminte lui Mihai Stoica de perioada petrecută în închisoare: „Sincer, înțeleg că ai experiență în dosare, doar că ai experiență de cealaltă parte a baricadei, aceea de inculpat, nu de apărător, așa cum sunt eu în dosarele clubului Steaua!

ADVERTISEMENT

Lăsând la o parte jignirile tale la adresa mea și a steliștilor în general, ale unui individ certat cu legea, care a fost condamnat pentru evaziune fiscală și care a și stat la închisoare, îți spun că FCSB nu are dreptul să poarte numele Steaua pentru că nu este Steaua, fapt constatat și de către instanțe prin decizii definitive!

Am înțeles că ai scris în perioada din penitenciar patru cărți, sigur nu juridice, pentru care ți-au fost reduse 120 de zile din pedeapsă. În plus, alte 94 de zile ți-au fost reduse pentru că ai lucrat la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Eu zic să te antrenezi în continuare pentru că nu se știe când mai ai nevoie!”.

ADVERTISEMENT

În final, colonelul de justiție a ținut să transmită un mesaj ferm către toată conducerea FCSB-ului și pentru fani: „Nu în ultimul rând, doar un om needucat, frustrat, care nu are argumente, jignește! Un om echilibrat și intelectual nu face asta! Concluzionând, te sfătuiesc să îți vezi de viața ta și să te antrenezi în continuare! Nu se știe niciodată. Și nu, nu vă întoarceți acasă pentru că Ghencea este a noastră! Semnat noi! Adevărații steliști!”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,39 este cota pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT