Sport

Mihai Stoica, replică pentru primarul din Târgu-Jiu: „Să-și vadă de Masa Tăcerii”

Primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, l-a ironizat pe Mihai Stoica. Managerul general al FCSB i-a dat replica înainte de meciul cu FC U Craiova 1948.
09.07.2023 | 11:36
Mihai Stoica replica pentru primarul din TarguJiu Sasi vada de Masa Tacerii
Primarul din Târgu-Jiu l-a ironizat pe Mihai Stoica și FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
09-07-2023
08:39

Mihai Stoica, replică pentru primarul din Târgu-Jiu

Mihai Stoica nu a rămas dator primarului Marcel Romanescu și i-a răspuns tăios: „Am văzut că e foarte glumeţ domnul primar, nu l-am cunoscut până acum. Am văzut că m-a tutuit, m-am uitat, credeam că e mai în vârstă. E cu 10 ani mai mic decât mine, nu ştiu de ce îşi permite. Probabil aşa sunt politicienii, nu sunt mare fan al clasei politice. Mai ales al oficialităţilor locale, astea foarte ţâfnoase. 

Îmi spune să îmi văd de fotbal, că de 7 ani… eu prin anii 2000 mi-am văzut de fotbal. Când decideam eu totul, echipa asta ajungea prin semifinale de Cupa UEFA, câştiga campionate. Aş putea să fiu şi eu maliţios, să îi spun să îşi vadă de Masa Tăcerii. Dar am devenit mai înţelegător.

A zis că a fost fake filmarea cu gazonul… arată înfiorător, să dea Dumnezeu să fie o minune, iar terenul să fie excepţional. Dar să nu vină şi să îl vopsească în verde”, a declarat managerul general al FCSB, la Orange Sport.

Primarul din Târgu-Jiu i-a asigurat pe cei de la FC U Craiova 1948 și FCSB că meciul din prima etapă a SuperLigii se va desfășura în cele mai bune condiții pe stadionul din localitatea gorjeană.

Primarul din Târgu-Jiu, „înțepături” pentru Mihai Stoica: „Nu din cauza gazonului vor pierde”

Edilul Marcel Romanescu a luat atitudine pe pagina sa oficială de Facebook după declarațiile lui Mihai Stoica„Cei de la FCSB pot sta liniștiți: nu din cauza gazonului vor pierde. Meme ar trebui să se ocupe mai mult de fotbal, pentru că de 7 ani nu se mai văd rezultate”.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a luat decizia ca derby-ul din prima etapă cu FCSB să se dispute pe arena din Târgu-Jiu, stadionul „Ion Oblemenco” nefiind disponibil din cauza festivalului care a avut loc în Bănie.

Vicecampioana României se teme că gazonul nu va fi la cele mai înalte standarde: „La suprafața de joc se lucrează, iar firma care intervine ne-a comunicat de la bun început ca totul va fi în regulă.

ADVERTISEMENT

Îi asigurăm pe cei de la FCU Craiova că terenul va fi impecabil în ziua meciului”, a concluzionat primarul orașului Târgu-Jiu.

Mihai Stoica, îngrijorat de starea gazonului de la Târgu-Jiu: „Nu vreți să știți cum arată”

Managerul general al FCSB a dezvăluit la Orange Sport că suprafața de joc de la Târgu-Jiu arată foarte prost: „(n.r. – despre meciul din prima etapă a Superligii) Cu Craiova în deplasare, la Târgu Jiu, unde am rugat pe cineva să meargă şi să filmeze. Nu vreţi să ştiţi cum arată gazonul. Oribil… 

ADVERTISEMENT

Înţeleg că firma care se ocupă a promis că se va prezenta în condiţii impecabile, dar am mari dubii, pentru că am văzut cum arată acum. Arată foarte rău, dar să sperăm că… Sunt parcuri pentru concerte”.

FC U Craiova 1948 a jucat până acum patru meciuri la Târgu-Jiu în SuperLiga, după ce Universitatea Craiova a ales să joace la Drobeta Turnu Severin.

ADVERTISEMENT

Primăria din Târgu-Jiu a angajat o firmă specializată pentru îngrijirea gazonului

Pentru a reface gazonul după concertele de la începutul verii, primăria din Târgu-Jiu a angajat o firmă specializată pentru reparația gazonului pentru ca suprafața de joc să se prezinte în condiții bune la ora partidei, pe data de 16 iulie.

La Târgu-Jiu se anunță un stadion plin la derby-ul cu FCSB. Pe arenă ar putea fi prezenți peste 12.000 de suporteri. Partida are loc duminică, 16 iulie, de la ora 21:30.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,37 este cota pentru „șansă dublă: 12” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT