Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Talpan, umilit de MApN! „El i-a dat direcție lui Bichir să-l distrugă definitiv! S-a făcut deja o comisie la CSA”

Florin Talpan a fost umilit de MApN după ultimul proces câștigat la Curtea de Apel, iar Horia Ivanovici a dezvăluit cine își dorește să îl distrugă definitiv la CSA Steaua.
26.03.2024 | 13:14
Florin Talpan umilit de MApN El ia dat directie lui Bichir sal distruga definitiv Sa facut deja o comisie la CSA
Florin Talpan, umilit de MApN! „El i-a dat direcție lui Bichir să-l distrugă definitiv! S-a făcut deja o comisie la CSA”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Situația de la CSA Steaua București este din ce în ce mai tensionată, iar Horia Ivanovici a dezvăluit cum a fost umilit Florin Talpan. Directorul FANATIK știe cine dorește să îl distrugă pe juristul din Ghencea, iar acesta nu este Ștefan Bichir.

Florin Talpan, umilit de MApN! „El i-a dat direcție lui Bichir să-l distrugă definitiv! S-a făcut deja o comisie la CSA”

CSA Steaua București a dat încă o lovitură pentru Gigi Becali la Curtea de Apel, care a respins cererea FCSB de anulare a mărcilor. Florin Talpan a anunțat câștigarea procesului, iar acest gest îl va costa scump pe jurist.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că CSA Steaua a făcut o comisie pentru sancționarea lui Florin Talpan. Directorul FANATIK anunță că Eduard Bachide este în spatele deciziei lui Ștefan Bichir.

„Au numit o comisie să îl sancționeze după ce a câștigat procesul de la Curtea de Apel pentru că a anunțat public asta, că a ieșit din regulament, disciplină. A plecat de la Bichir, dar Bachide până nu îl va rade pe Talpan nu se va lăsa.

ADVERTISEMENT

Bachide i-a dat direcție lui Bichir și i-a spus clar: «Îl distrugi pe Talpan». Am aflat din club și este 100%, au făcut comisie să îl sancționeze. I se reproșează că Talpan a informat presa când a câștigat acel dosar la Curtea de Apel.

Bachide i-a dat direcție lui Bichir să îl distrugă pe Talpan cu orice preț. Omul le câștigă dosarul la Curtea de Apel, până la urmă este șeful secției judiciare. Se fac niște abuzuri împotriva lui Talpan și probabil nu o să se oprească până nu o să plece”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat specialiștii FANATIK SUPERLIGA: „Am avut meciuri mari cu Talpan, dar nu este în regulă”

Alin Buzărin s-a confruntat de mai multe ori cu Florin Talpan, însă este de partea juristului CSA în acest caz. Acesta spune că oficialul de la Steaua București ar putea să aibă un comandant nou în Ghencea.

„Am avut meciuri mari cu domnul Talpan, dar chestia asta nu este în regulă deloc. Să îl hingherești pe acolo pentru că a făcut publică o hotărâre a unei instanțe de judecată. Este posibil ca în fruntea clubului Steaua să vină un civil.

ADVERTISEMENT

Am auzit de Răzvan Pîrcălabu, actualul președinte al Federației Române de Lupte. Să vină manager general al clubului Steaua”, a spus Alin Buzărin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Robert Niță este convins că șefii de la CSA Steaua își doresc să îl elimine pe Florin Talpan. Specialistul FANATIK nu îl vede pe jurist în fruntea clubului din Ghencea.

„Este clar că a deranjat, poate și cu dorința dânsului de a deveni comandatul clubului sportiv. Cu tot respectul și simpatia pentru domnul Talpan. Mie mi-ar fi frică să îl pun pe domnul Talpan comandantul clubului sportiv, dacă aș avea putere”, a spus Robert Niță.

INCREDIBIL! Florin Talpan, SANCTIONAT de MApN pentru ca A CASTIGAT un proces!

ADVERTISEMENT