News

Florin, tânărul de 21 de ani împușcat de polițiști în timpul unei urmăriri, a murit în spital

Florin, tânărul împușcat mortal de polițiști în timp ce se afla într-o mașină urmărită de oamenii legii, a murit la spital, în urma rănilor suferite.
10.01.2023 | 20:31
Florin tanarul de 21 de ani impuscat de politisti in timpul unei urmariri a murit in spital
Tânăr mort la spital, după ce a fost împușcat de polițiști. Foto: Monitorul SV
ADVERTISEMENT

Tânărul era pasager într-o mașină urmărită mai mulți kilometri în zona Moldovița și a ajuns rănit la Spitalul Județean Suceava, astfel că aventura sa s-a încheiat la secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

A murit tânărul împușcat de polițiști

Florin Negură a ajuns seara la UPU conștient, însă starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, ajungând rapid la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. În cele din urmă eforturile medicilor au fost zadarnice, pentru că tânărul a murit.

ADVERTISEMENT

Potrivit Monitorul SV.ro, tânărul a fost împușcat în spate de polițiști, după o urmărire ca în filme. Băiatul era pasager într-o mașină înmatriculată în Marea Britanie, fiind în autoturism alături de trei amici. Șoferul, despre care oamenii legii au aflat că era un prieten al băiatului ucis, a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor a fost urmărit mai mulți kilometri.

După ce i-au cerut insistent să oprească, prin sistemul acustic, șoferul a luat-o pe un drum forestier, având încredere că mașina sa Mitsubishi Shogun nu poate fi prinsă de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au fost nevoiți în cele din urmă să tragă două focuri de avertisment, iar al treilea spre mașină. Acest glonț l-a rănit pe unul dintre pasageri, prietenii săi cerând ajutorul polițiștilor la 112.

Polițiștii au descoperit că toți cei aflați în mașină erau sub influența băuturilor alcoolice. Inițial, tânărul care a murit nu părea să fie în stare gravă și a refuzat să ofere detalii despre identitatea șoferului. Ulterior, oamenii legii au stabilit că acesta era Samuel Mireuță, din Ciumârna, cel responsabil de întreaga cursă nebună.

ADVERTISEMENT

Tot în Suceava, dar în luna octombrie, o tânără se angaja într-o cursă similară, după ce fugea de polițiști.

”Pentru abaterile rutiere săvârșite, conducătoarea auto a fost sancționată contravențional cu sancțiuni în valoare de 7.105 lei.

ADVERTISEMENT

Totodată, polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 570 de zile pentru neoprire la semnalul polițistului rutier, nerespectarea regimului legal de viteză, depășiri interzise, conducere pe sensul opus, conducere agresivă”, a precizat într-un comunicat de Inspectoratul de Poliție Suceava.

ADVERTISEMENT