Fotbal intern

Giovanni Becali, ultimele detalii despre transferurile FCSB. „Discutăm, cred, în august. L-am propus pe Tănase în China”. Câți bani cere Gigi pe căpitanul echipei. Exclusiv

16.06.2020 | 20:20
Giovanni Becali ultimele detalii despre transferurile FCSB Discutam cred in august Lam propus pe Tanase in China Cati bani cere Gigi pe capitanul echipei Exclusiv
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali crede că despre perfectarea unor transferuri, fie că este vorba despre FCSB sau alte echipe, vom putea vorbi după finalul actualului sezon, aflat pe final cam în toate campionatele.

Impresarul consideră că acum toată lumea este curioasă să vadă care este forma fizică a jucătorilor interesanți pentru un eventual transfer, după această perioadă de pauză provocată de pandemie.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit pentru FANATIK despre doi dintre jucătorii de la FCSB cărora încearcă să le găsească alte angajamente în perioada imediat următoare. Becali dezvăluie că l-a propus pe căpitanul FCSB, Florin Tănase, și în China!

Giovanni Becali a anunțat unde l-a propus pe căpitanul FCSB, Florin Tănase: „SUA, Canada, China, Turcia! Sper să-i aduc lui Gigi 5 milioane de euro pe el”

Odată cu reluarea campionatului în Liga 1, jucătorii pasibili de un transfer în străinătate au revenit pe gazon. A fost într-adevăr o perioadă de pauză care a blocat unele mutări, iar acum impresarii și cluburile interesate sunt curioase să vadă pe ce și dacă dau banii.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, căpitanul FCSB, 25 de ani, este unul dintre jucătorii care aveau șanse importante să plece în primăvară, înainte de a se întrerupe totul. O confirmă chiar impresarul său, Giovanni Becali. Ce se întâmplă acum? Ce mai e sau nu mai e valabil pentru „Tase”?

Problema o lămurește Giovanni Becali. „Gigi Becali mi-a transmis că vrea 5 milioane de euro pe Florin Tănase. Eu sper să-i aduc suma asta sau una cât mai apropiată. Nu pot să văd dau nume de echipe, unde l-am propus pe Tănase. Pot să vă spun însă, în ordine, campionatele: SUA, Canada, China și Turcia. O să vedem acum ce și unde se leagă”a declarat Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Impresarul consideră că mutările se pot negocia abia în luna august. „M-am uitat la CFR – FCSB. E trist rău cu tribunele goale”

CFR – FCSB 1-0, derby-ul care a decis practic noua campioană și care s-a terminat cu un chef în noapte cum a dezvăluit FANATIK, a fost una dintre partidele pe care Giovanni le-a urmărit cu interes. I-a plăcut echipa lui Vintilă, dar e dezamăgit de ambianță.

Mi-a plăcut cum a jucat FCSB, mi-au plăcut mai mulți jucători. Nu are rost să-i laud acum, dar a fost și ceva care m-a indispus. Ăsta nu e fotbal fără suporteri. E trist rău cu tribunele goale”, declară Becali, care a urmărit jucătorii în perspectiva transferurilor la care muncește.

ADVERTISEMENT

Și despre care face precizări. „Totul este blocat acum. Lumea se uită să vadă cum se prezintă jucătorii. Eu cred că abia în luna august vom ajunge și la negocieri. Pentru orice jucător care are oferte”, mai spune impresarul pentru FANATIK.

Giovanni crede că va izbuti cât de curând transferul de la FCSB al lui Florinel Coman

La începutul acestei luni, Giovanni Becali a făcut un anunț extrem de interesant despre plecarea lui Florinel Coman, 22 de ani, de la FCSB. Impresarul este de părere că va izbuti să-i găsească un alt angajament jucătorului pe care vărul său, Gigi Becali, visează multe milioane de euro.

Gata, vine surpriza! Vă spun sigur că Florinel Coman pleacă de la FCSB în vara asta! Mai aveți doar puțină răbdare. Eu chiar cred de data asta că Florinel va pleca și Gigi va fi foarte mulțumit cu suma pe care o va obține pentru Coman.

Oferta nu e nici peste 10 milioane de euro, nici sub 10 milioane… E chiar 10 milioane de euro! Repet, încă puțină răbdare!”, a declarat Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 30 iunie 2021 este data scadentă a contractului lui Florin Tănase la FCSB, Becali plătind pentru el Viitorului 1,5 milioane de euro în august 2016
  • 30 iunie 2022 este data scadentă a contractului lui Florinel Coman la FCSB, acesta împlinind 23 de ani pe 10 aprilie

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaş: 1,59 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT