Sport

Florin Tănase a marcat primul gol în Emirate! Fanii sunt la picioarele românului. Video

Golgheterul ultimelor două ediții a campionatului României, Florin Tănase, face spectacol în Emirate. A marcat primul gol pentru Al Jazira.  
09.09.2022 | 18:35
Florin Tanase a marcat primul gol in Emirate Fanii sunt la picioarele romanului Video
Florin Tănase, a treia reușită pentru Al-Jazira în Emiratele Arabe Unite. Sursă foto: Twiter - @al-jazira
ADVERTISEMENT

Florin Tănase s-a adaptat perfect la noua echipă, Al Jazira. Românul a marcat primul gol în campionat. Fanii îl adoră.

Instinct de golgheter

După ani de așteptare Florin Tănase a prins în cele di urmă transferul în străinătate. Nu e echipa la care visa să ajungă, dar fostul căpitan de la FCSB s-a adaptat perfect la Al Jazira.

ADVERTISEMENT

Departe de familie, fostul golgheter al României se concentrează pe fotbal și rezultatele au apărut încă de la prima apariție în tricoul noii echipe.

În prima etapă a furnizat o pasă de gol în victoria 2-0 cu Dibba Al Fujairah, iar în duelul cu Khorfakkan a spart gheața și a marcat pentru prima oară în acest campionat.

ADVERTISEMENT

Gazdele conduceau cu 1-0 la pauză, după reușita din minutul 45+1 a lui Hassan Al Hammadi, împotriva cursului jocului, Al Jazira având o posesie zdrobitoare de 74% în prima repriză.

Actul secund a început perfect pentru trupa lui Florin Tănase și românul a înscris la doar două minute de la reluare. Atacantul a restabilit egalitatea la capătul unei faze prelungite de atac a echipei sale.

ADVERTISEMENT

Fanii îl adoră

Fotbalistul de 27 de ani a fost achiziționat de Al Jazira în schimbul a trei milioane de euro, acesta fiind cel mai important transfer al celor de la FCSB, din această vară.

Încă de la primele antrenamente l-a convins pe Marcel Kaizer, tehnicianul olandez al celor de la Al Jazira, că își merită locul în primul 11. Echipa lui nu a jucat decât un singur meci test în această vară, dar a fost suficient pentru a-i impresiona și pe fani.

ADVERTISEMENT

La partida din runda inaugurală a campionatului din Emiratele Arabe Unite suporterii lui Al Jazira au afișat mai multe bannere cu chipul internaționalului român și mesaje care arată că este deja adorat la Abu Dhabi.

5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Tănase conform transfermarkt

ADVERTISEMENT