Sport

Florin Tănase, impresionant la debutul la Al Jazira. Cum au reacționat clubul și fanii: “Deja îl iubim”

Florin Tănase a dat o pasă decisivă după doar 11 minute la debutul oficial pentru Al Jazira în meciul câștigat cu scorul de 2-0 pe teren propriu în prima etapă a campionatului din Emiratele Arabe.
04.09.2022 | 21:03
Florin Tanase impresionant la debutul la Al Jazira Cum au reactionat clubul si fanii Deja il iubim
Florin Tănase a fost achiziționat de Al Jazira la începutul lunii august de la FCSB pentru 3 milioane de euro. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Florin Tănase nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a-și face loc în inimile fanilor și conducătorilor clubului Al Jazira.

“Deja îl iubim pe Tănase”

Internaționalul român, cumpărat de la FCSB la începutul lui august pentru suma de 3 milioane de euro, a debutat astăzi în prima etapă a campionatului din Emiratele Arabe Unite împotriva lui Dibba Al Fujairah.

ADVERTISEMENT

Înaintea jocului, cei de la Al Jazira au postat pe contul lor de Twitter un mesaj de întâmpinare pentru Tănase și marocanul Achraf Bencharki: “Bun venit în familia noastră!”

Fostul jucător al lui FCSB, în vârstă de 27 de ani, a fost titularizat de antrenorul olandez Marcel Kaizer și a atras atenția încă din primele minute, dovadă postarea făcută pe Twitter de Al Jazira: “Prima impresie contează și deja îl iubim pe Tănase.”

ADVERTISEMENT

Pasă decisivă, apoi și-a câștigat dreptul la o pauză

Românului i-au fost suficiente doar 11 minute pentru a confirma așteptările conducătorilor și ale fanilor: i-a trimis o pasă excelentă colegului din ofensivă, Ali Mabkhout, care a deschis scorul.

“Tănase assist, Mabkhout gol. Primul dintre multe ale acestui cuplu”, a fost mesajul transmis de Al Jazira alături de faza care a deblocat tabela de marcaj a stadionului Mohammed Bin Zayed din Abu Dhabi.

ADVERTISEMENT

În timpul pauzei de hidratare din timpul primei reprize, cei de la Al Jazira au ales să posteze tot o imagine cu internaționalul român, cu un mesaj simpatic: “Cu un assist la debut, Tănase și-a câștigat dreptul la o mică odihnă.”

Echipa lui Tănase e deja lider după prima etapă

Al Jazira s-a impus cu scorul de 2-0 după ce Mabkhout a realizat dubla în minutul 27, transformând o lovitură de la 11 metri. Florin Tănase a jucat până în minutul 73, când a fost înlocuit cu Mubarak.

ADVERTISEMENT

După acest succes, echipa românului a devenit primul lider din campionatul Emiratelor Arabe Unite și va juca în runda a doua în deplasare împotriva lui Khorfakkan.

ADVERTISEMENT