Fotbal intern

Florin Tănase a primit verdictul după ce i-a recidivat accidentarea! Când revine pe teren. Exclusiv

23.12.2020 | 22:52
Florin Tanase a primit verdictul dupa ce ia recidivat accidentarea Cand revine pe teren Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a ratat meciul FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1, după ce i-a recidivat accidentarea suferită în partida cu Gaz Metan Mediaş. FANATIK a aflat când va reveni pe teren căpitanul liderului din Liga 1.

Finalul turului nu a fost unul de bun augur pentru Florin Tănase. Fotbalistul de 25 de ani a ratat meciurile cu CFR Cluj şi cu Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce a suferit o accidentare în partida cu Gaz Metan Mediaş, care a recidivat în duelul cu U Craiova, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Florin Tănase a efectuat un RMN şi vestea este una bună pentru staff-ul tehnic al celor de la FCSB. Căpitanul “roş-albaştrilor” nu are ruptură în zona în care a suferit accidentarea la meciul de la Mediaş.

Verdictul medicilor după ce accidentarea lui Florin Tănase a recidivat

Din informaţiile FANATIK, Florin Tănase se va putea antrena normal de pe 2 ianuarie 2021, când FCSB se va reuni pentru pregătirea returului din Liga 1. Jucătorii lui Toni Petrea vor avea puţin timp la dispoziţie pentru cantonamentul de iarnă, din moment ce primul meci al returului, cu Astra Giurgiu, este programat pe 15 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Accidentarea suferită în meciul cu Gaz Metan Mediaş a recidivat de două ori. Prima oară, în partida cu UTA Arad, căpitanul FCSB a jucat 31 de minute şi a ieşit de pe teren atunci când a resimţit dureri.

În derby-ul cu U Craiova, Florin Tănase a jucat 81 de minute şi a fost înlocuit cu Alexandru Buziuc. Astfel, după ce a resimţit din nou dureri, fotbalistul de 25 de ani nu a mai evoluat în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, ultimul al celor de la FCSB în 2020.

ADVERTISEMENT

“După antrenamentul de ieri (n.r. duminică), Tănase a resimţit dureri şi după ce ne-am consultat cu staff-ul am considerat că nu este cazul să-l forţăm”, spunea Toni Petrea înainte de FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1.

Florin Tănase, al doilea cel mai bun marcator de la FCSB

Florin Tănase este al doilea cel mai bun marcator de la FCSB în campionat, cu nouă goluri marcate în 12 meciuri. În plus, atacantul a mai oferit trei pase decisive pentru colegii lui. Din cauza infectării cu COVID-19, fotbalistul de 25 de ani a ratat partidele cu TSC Backa Topola şi Slovan Liberec din Europa League.

ADVERTISEMENT

Prestaţiile bune din turul campionatului i-au îmbunătăţit cota de piaţă lui Florin Tănase. Recent, conform transfermarkt.com, fotbalistul a fost evaluat la 3.000.000 de euro, cu 1.000.000 de euro mai mult faţă de luna august.

  • 4 este locul ocupat de Florin Tănase în topul celor mai bine evaluaţi fotbalişti din Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 2,07 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT