Sport

Florin Tănase, aproape de transferul carierei. Căpitanul lui FCSB e dorit de o fostă vedetă a lui Manchester City

Golgheterul Ligii 1, Florin Tănase, este mai aproape ca niciodată de transferul mult visat. Cel mai de succes club din Belgia caută atacant.
26.05.2021 | 12:10
Florin Tanase aproape de transferul carierei Capitanul lui FCSB e dorit de o fosta vedeta a lui Manchester City
ADVERTISEMENT

După cinci sezoane la FCSB, timp în care a cucerit doar o Cupă a României, Florin Tănase speră să facă pasul spre un campionat mai puternic, la un club la care să câștige mai multe trofee.

Căpitanul roș-albaștrilor este pe radarul mai multor echipe, de mai multă vreme, dar mutarea nu s-a materializat până acum din cauza prețului cerut de patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Vincent Kompany l-ar vrea la Anderlecht

Autor a 25 de goluri în 35 de partide, în toate competițiile, pentru FCSB, Florin Tănase a devenit unul dintre jucătorii interesanți pentru cluburile europene.

Presa din Belgia scrie că Anderlecht Bruxelles are nevoie urgentă de un atacant, iar o soluție ar putea fi chiar golgheterul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

”Florin Tănase este o variantă. Internaționalul român în vârstă de 26 de ani a punctat de 25 de ori în tricoul lui FCSB în acest sezon.

Dar va avea suficienți bani la dispoziție Vincent Kompany pentru a face ceea ce își dorește?”, titrează jurnaliștii de la  voetbalbelgie.be.

ADVERTISEMENT

Întrebarea jurnaliștilor legată de suma de transfer este justificată. Florin Tănase este evaluat de transfermarkt la 4 milioane de euro, dar Gigi Becali solicită în schimbul golgheterului său 5 milioane.

Și alte cluburi vânează semnătura lui Tănase

Patronul celor de la FCSB, Gig Becali, a anunțat încă dinaintea ultimei etape din actualul campionat că este dispus să se despartă de Florin Tănase și că așteaptă oferte.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 26 de ani, Tănase consideră și el că a sosit momentul să înceapă o nouă aventură, iar interesul pentru serviciile lui chiar există.

Mai înainte să apară posibilitatea de a evolua în Belgia, Trabzonspor din Turcia și-a manifestat și ea interesul pentru atacantul roș-albaștrilor.

Jurnaliștii turci notează că fotbalistul de la FCSB este varianta de rezervă a antrenorului Andullah Avci, în cazul în care nu se va reuși transferul lui Zinedine Ferhat de la Olympique Nîmes.

O altă destinație de Top pentru Florin Tănase ar putea fi Olympique Marseille, dacă francezii vor face o ofertă concretă. Fosta campioană a Turciei, Bașakșehir, Al-Hilal (Arabia Saudită), sau New York City sunt ale echipe care îl au pe radarul lor pe căpitanul lui FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT