Fotbal intern

Florin Tănase, cel mai lăudat jucător de la FCSB: ”Este decisiv la fiecare partidă”

11.04.2021 | 16:52
Florin Tanase cel mai laudat jucator de la FCSB Este decisiv la fiecare partida
ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, se află într-o formă excelentă și este pe bună dreptate cel mai lăudat jucător din lotul lui Toni Petrea.

Internaționalul a marcat golul ”roș-albaștrilor” în remiza cu Sepsi OSK, scor 1-1, din ultima etapă a sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

Însă, la finalul întâlnirii de la Sfântu Gheorghe, Tănase a ”explodat” la adresa arbitrilor și i-a acuzat pe unii dintre aceștia că au defavorizat formația bucureșteană.

Laude tot mai multe pentru căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase

Evoluții constant bune ale lui Florin Tănase au ieșit în evidență în ultima perioadă, iar laudele au curs la adresa jucătorului de la FCSB. Ultimul care l-a elogiat pe căpitanul ”roș-albaștrilor” a fost fostul director sportiv al bucureștenilor, Narcis Răducan.

ADVERTISEMENT

”Tănase are o cadență impresionantă, este decisiv la fiecare partidă. E un lucru foarte bun. A ajuns la o maturitate sportivă și e cel mai important jucător al FCSB-ului”, a declarat Narcis Răducan pentru gsp.ro.

Lupta la titlu se anunță pasionantă

Fostul oficial al FCSB-ului a analizat lupta la titlu și consideră că toate cele trei echipe din frunte au șanse reale să cucerească trofeul, în ciuda faptului că Universitatea Craiova a rămas puțin în spatele rivalelor.

ADVERTISEMENT

”Sincer, nu are prea mare importanță cine e acum pe locul 1, având în vedere că nu e vreo pauză între campionatul regulat și play-off. Sunt convins că e doar un obiectiv intermediar pentru toată lumea, contează mai mult pentru statisticieni.

Nu văd vreo favorită la titlu. Raportul de forțe e egal. Punctele se vor înjumătăți. E o luptă echilibrată și asta e excelent pentru promovarea Ligii 1. M-aș bucura ca toate cele trei să prindă în play-off un vârf de formă și nici să nu avem probleme de arbitraj”, a mai spus Narcis Răducan.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ilie Dumitrescu a anunțat declinul echipei FCSB și consideră că echipa lui Toni Petrea va avea mari probleme în play-off din cauza numeroaselor absențe și a plecării lui Dennis Man la Parma.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,37 este cota pentru „șansă dublă: 12”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia