Fotbal intern

Ilie Dumitrescu anunță declinul la FCSB: ”Vor avea probleme în play-off”

10.04.2021 | 22:21
Ilie Dumitrescu anunta declinul la FCSB Vor avea probleme in playoff
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ilie Dumitrescu a anunțat declinul echipei FCSB și consideră că echipa lui Toni Petrea va avea mari probleme în play-off din cauza absențelor.

Liderul din Liga 1 a remizat la Sfântu Gheorghe, scor 1-1, și acum așteaptă derby-ul U Craiova – CFR Cluj pentru a vedea dacă termină sezonul regulat pe locul 1.

ADVERTISEMENT

Înaintea play-off-ului, FCSB i-a mai pierdut pe Andrei Miron și Darius Olaru, ambii accidentați în prima repriză, după ce Florinel Coman a venit cu probleme medicale de la națională și nu va mai juca în acest sezon, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK.

Declinul FCSB-ului, anticipat de Ilie Dumitrescu

Toate aceste absențe, precum și plecarea lui Dennis Man la Parma, l-au făcut pe Ilie Dumitrescu să creadă că pentru FCSB va urma o perioadă de declin, echipa urmând să fie una noarmală pentru Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Fără Man, fără Coman… Când nu ai în echipă jucători de genul ăsta, devii o echipă normală, bine organizată, care stă bine la pregătirea fizică. Ar trebui să ne obișnuim cu imaginea asta a FCSB-ului.

Echipa nu are consistență pe fază ofensivă. E o echipă care poate să facă ceva pe o sclipire, vedeți pasa lui Octavian Popescu pentru Tănase, dar consider că vor avea probleme în play-off”, a spus fostul internațional la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Vlad și Șut, cei mai buni în meciul cu Sepsi

După remiza din meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, antrenorul Toni Petrea a fost supărat din cauza golului primit de roş-albaştrii din fază fixă şi este foarte preocupat de faptul că i-a pierdut pe Andrei Miron şi Darius Olaru.

Căpitanul Florin Tănase a izbucnit împotriva arbitrilor la finalul sezonului regulat, considerând că ”roș-albaștrii” sunt dezavantajați de deciziile cavalerilor fluierului. Jucătorul l-a acuzat în termeni duri pe centralul Iulian Călin pentru prestația de la Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

În remiza cu Sepsi OSK, cei mai buni jucători din formația lui Toni Petrea au fost portarul Andrei Vlad și mijlocașul la închidere Adrian Șut, pe care FANATIK i-a notat cu 7.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,50 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT