Fotbal intern

Sepsi – FCSB 1-1 în Casa Pariurilor Liga 1! “Roş-albaştrii” pot pierde primul loc după remiza de la Sf. Gheorghe

10.04.2021 | 20:41
Sepsi  FCSB 11 in Casa Pariurilor Liga 1 Rosalbastrii pot pierde primul loc dupa remiza de la Sf Gheorghe
ADVERTISEMENT

Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB 1-1 s-a jucat în etapa a 30-a din Casa Pariurilor Liga 1. Florin Tănase a deschis scorul în minutul 5, în timp Pavol Safranko a egalat în minutul 57. Echipa lui Toni Petrea a rămas pe primul loc, însă CFR Cluj o poate depăşi duminică, dacă o învinge pe U Craiova.

Sepsi – FCSB 1-1 (Safranko 57 / Tănase 5) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Min. 57 / GOOOL Sepsi! Safranko a egalat, după ce Andrei Vlad respinsese în extremis mingea trimisă de Bouhenna.

ADVERTISEMENT

Min. 5 / GOOOL FCSB! Florin Tănase a deschis scorul cu un şut din marginea careului mic.


Sepsi: J. Fernandez – R. Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, M. Ștefănescu – Vașvari, Fofana (Gonzalez 46), Nouvier (Petrila 46) – Golofca, Safranko, G. Dragomir (Aganovic 9 / Achahbar 70) . Antrenor: Leo Grozavu. Rezerve: A. Szanto, Petrila, Ninaj, Eder Gonzalez, Bajrovic, Achahbar, Țincu, L. Fulop, Aganovic.

FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Miron (Oaidă 14), Radunovic – Ov. Popescu (Panţîru 77), Șut, Olaru (Nedelcu 43) – Moruțan, Fl. Tănase, Oct. Popescu (Vînă 77). Antrenor: Toni Petrea. Rezerve: Straton, Panțîru, Simion, Haruț, Nedelcu, Vînă, Perianu, Oaidă, Istrate.

ADVERTISEMENT

Sepsi a obţinut pentru a doua oară calificarea în play-off, o performanţă remarcabilă pentru un club cu puţine sezoane petrecute în prima divizie, dar la Sfântu Gheorghe se investeşte masiv din partea guvernului maghiar, într-un proiect gândit chiar de Viktor Orban.

FCSB e lider şi va termina sezonul regulat pe locul 1 dacă o învinge pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Pentru orice alt rezultat obţinut, echipa lui Toni Petrea va trebui să aştepte finalul partidei U Craiova – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB Live Stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB se joacă sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul Muncipal, pe o vreme rece, dar fără precipitaţii şi va fi televizată pe canalele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. O mai puteţi urmări pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

FCSB a scăpat cu faţa curată în etapa precedentă, deşi a fost gazdă, pe stadionul din Giurgiu reuşind să obţină o remiză cu U Craiova, scor 0-0, care a ratat din toate poziţiile şi ca bonus portarul Vlad a apărat un penalty.

ADVERTISEMENT

Probleme pentru atacul FCSB

Forţa atacului echipei lui Toni Petrea e mult şubrezită de plecarea lui Dennis Man la Parma şi de accidentarea până la final de sezon a lui Florinel Coman. Greul va fi dus de Florin Tănase, în timp croatul Vukusic nu mai intră în planurile lui Petrea.

În tur, FCSB şi Sepsi Sfântu Gheorghe au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci jucat la Mogoşoaia. Cele două s-au întâlnit şi în finala Cupei României din sezonul trecut, când “roş-albaştrii” s-au impus la Ploieşti.

Sepsi, a doua echipă din Liga 1 învinsă la Arad

Leo Grozavu a fost foarte supărat pe echipa sa după meciul de la Arad, din ultima etapă, unde Sepsi a devenit doar a doua echipă din Liga 1 care pierde în casa UTA-ei şi cere mobilizare la partida cu FCSB. Vrea atitudine de luptători şi nu blazarea apărută după ce play-off-ul a devenit certitudine.

Pentru casele de pariuri FCSB e favorită cu o cotă de 2,20. Sepsi are cotă de 3,80 la victorie, dar să marcheze un gol nu e deloc rău, cotă 1,55. Şi cum cuplul Miron – Cristea nu oferă deloc linişte defensivei FCSB un gol marcat de gazde nu ar fi o surpriză.

ADVERTISEMENT