Fotbal intern

Florin Tănase, dezvăluiri din vestiarul lui FCSB: “Bălgrădean şi-a pus geanta pe umăr şi a plecat. Nu i-am urat baftă”

07.03.2020 | 11:37
Florin Tanase dezvaluiri din vestiarul lui FCSB Balgradean sia pus geanta pe umar si a plecat Nu iam urat bafta
ADVERTISEMENT

FCSB își joacă duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională, ultima șansă de a mai rămâne cu șanse în lupta pentru titlu din Liga 1. În fața elevilor lui Bogdan Vintilă va sta Universitatea Craiova, a doua clasată în campionat. Înainte de acest meci, decarul vicecampioanei, Florin Tănase, a vorbit despre partida cu oltenii, dar și despre plecarea lui Bălgrădean de la echipă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,80 este cota pentru ”gol Adrian Petre”. Vezi aici toate cotele!


Tănase, săgeți către fostul coleg Bălgrădean: ”Avea geanta pe umăr când ne-a anunțat că pleacă”

Tănase a vorbit la conferința de presă de dinaintea meciului cu Craiova despre gestul fostului său coleg de la FCSB, Cristian Bălgrădean, cel care a ”trădat” și a semnat cu CFR Cluj, rivala la titlu a roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul vicecampioanei a dezvăluit că Bălgrădean, alături de care a dus lupte grele în ultimii ani în campionat și cupele europene, avea geanta pe umăr când i-a anunțat pe el și pe colegii săi despre plecarea de la FCSB.

”Am rămas și noi surprinși. Totuși, acest lucru n-a afectat atmosfera din echipă. Fiecare își alege drumul în viață, dar trebuia să ne anunțe și pe noi. Eu am aflat că pleacă atunci când avea deja geanta pe umăr.

ADVERTISEMENT

După părerea mea trebuia să anunțe. Am aflat înainte să plecăm la Sibiu, miercuri. Nu am vorbit cu el. Nu i-am urat baftă. El nu ne-a spus în vestiar cu ce echipă a semnat. După aceea am aflat. Ne-a spus că a semnat, dar nu cu cine.”, a spus Tănase despre fostul său coleg.

Florin Tănase, nesigur înainte de derby: ”Trebuie să îmbunătățim multe lucruri pentru Craiova”

Florin Tănase nu a fost foarte optimist la conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova din runda a doua a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

”Decarul” roș-albaștrilor consideră că el și colegii săi de la FCSB trebuie să pună la punct multe lucruri pentru e reuși să învingă a doua clasată din Liga 1.

”Dacă ne uităm la ultimele rezultate se poate spune că suntem favoriți, dar nu cred în acest moment, Șansele sunt 50-50. Ei sunt în formă, au o echipă bună, pe când noi nu am făcut meciuri bune. Sper să facem un meci mare contra lor.

ADVERTISEMENT

După părerea mea mai avem multe lucruri de îmbunătățit pentru acest meci, dar după această calificare sper să avem un moral bun și să ne iasă jocul. Sunt multe de discutat aici, dar asta o să o facem între noi. Craiova este o echipă mai puternică, s-au întărit, joacă un fotbal mult mai bun, mai ofensiv.

Va fi un meci mult mai greu față de cel anterior. Sunt multe lucruri de pus la punct. Nu putem să le facem publice pentru că trebuie să facem intre noi o analiză a jocurilor și să punem lucrurile la punct.”, a spus Tănase la conferință.

ADVERTISEMENT