Sport

Marius Ștefănescu îl contrează pe Laszlo Dioszegi și e gata s-o lase pe Sepsi! N-ar spune nu unui transfer la FCSB: „Normal că voi pleca”

Marius Ștefănescu a vorbit despre plecarea sa de la Sepsi. Acesta i-a raspuns patronului Laszlo Dioszegi: ”Dau eu un euro, ca să plec, dacă așa a zis patronul!”
25.04.2024 | 10:38
Marius Stefanescu il contreaza pe Laszlo Dioszegi si e gata so lase pe Sepsi Nar spune nu unui transfer la FCSB Normal ca voi pleca
Marius Ștefănescu a vorbit despre plecarea sa de la Sepsi. ”Dau eu un euro, ca să plec, dacă așa a zis patronul!” Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Ștefănescu a vorbit după meciul Sepsi – FCSB, încheiat 2-2, despre viitorul său. Fotbalistul a transmis că își dorește să schimbe echipa la finalul acestui sezon. Acesta a făcut o aluzie și la declarațiile patronului din ultima vreme.

Marius Ștefănescu îl contrează pe Laszlo Dioszegi și e gata s-o lase pe Sepsi! N-ar spune nu unui transfer la FCSB: „Normal că voi pleca”

Laszlo Dioszegi a transmis clar că Ștefănescu nu va ajunge la FCSB. Patronul echipei a luat această decizie pentru a pune punct oricărei speculații conform căreia Sepsi ar fi un aliat al echipei lui Gigi Becali. Aceste acuze au venit din partea rapidiștilor care au scos în evidență faptul că atacantul nu a evoluat în ultimele partide împotriva roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Ștefănescu a vorbit despre meciul cu FCSB. Acesta a transmis că echipa a făcut un joc solid iar colegii lui nu s-au dat bătuți, deși Sepsi a fost condusă de două ori.

„A fost un meci plăcut, deschis (n.r. 2-2 cu FCSB). Ne-am descurcat bine. Prima repriză a fost a lor, apoi am avut și noi ocaziile noastre. Nu ne dăm bătuți, mai avem patru meciuri, tratăm fiecare meci cu seriozitate”, a declarat Marius Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

Atacantul covăsnenilor a vorbit și despre viitorul său. Acesta a precizat că își dorește să plece și a spus, ironic, că este dispus să scoată bani din buzunar pentru a-i face pe plac patronului. Acesta a transmis: „Dacă va veni o ofertă bună, normal că voi pleca. Asta dacă cineva oferă 10 milioane, dau eu un euro, ca să plec, dacă așa a zis patronul!”.

Dioszegi nu îi dă drumul lui Ștefănescu la FCSB

Laszlo Dioszegi a anunțat săptămâna trecută că fotbalistul va pleca doar la o echipă din străinătate și nu ar accepta nici măcar o ofertă de 10 milioane de euro venită din partea unei echipe din Superligă. Acesta își dorește ca echipa sa să fie considerată una corectă și onestă.

ADVERTISEMENT

”Nu am mai discutat cu ei (n.r. cu Gigi Becali și Dan Șucu), dar eu vreau să îl dau în străinătate. După toate discuțiile care au fost, la FCSB în niciun caz. Asta 100% sigur. Eu nu vreau să îl dau la FCSB pentru nimic în lume, pentru că onoarea noastră nu se poate cumpăra cu niciun ban.

Indiferent de sumă, chiar și 5-10 milioane. Ideea clubului nostru este, de la început, să fim transparenți, cinstiți și corecți. Corectitudinea nu se cumpără cu nimic”, a explicat patronul covăsnenilor.

ADVERTISEMENT

După acest rezultat, covăsnenii rămân pe ultimul loc în playoff, cu 28 de puncte. Echipa din Sfântu Gheorghe va juca în deplasare în etapa următoare împotriva celor de la CFR. FCSB, în schimb, a ratat șansa de a deveni matematic campioană în Superligă.

Roș-albaștrii aveau nevoie de o victorie în fața lui Sepsi. Aceștia vor avea din nou această oportunitate în etapa următoare, chiar în fața propriilor suporteri. FCSB va primi vizita Farului în etapa a 7-a a playoffului Superligii.

ADVERTISEMENT
Tags: