Sport

Florin Tănase e liber de contract. Gigi Becali i-a făcut ofertă să vină la FCSB! Exclusiv

FCSB primește o veste bună, pentru că Florin Tănase a devenit jucător liber de contract, după ce și-a reziliat contractul cu Al Jazira.
27.07.2023 | 00:30
Florin Tanase e liber de contract Gigi Becali ia facut oferta sa vina la FCSB Exclusiv
FCSB primește o veste bună după ce Florin Tănase a devenit liber de contract. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că FCSB i-a făcut o ofertă, iar fostul căpitan al „roș-albaștrilor” vrea să joace mai multe meciuri, pentru a fi în continuare selecționat la naționala României, alături de care speră să joace la EURO 2024. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă din luna mai că Florin Tănase este dorit insistent de Gigi Becali, precum și condițiile financiare propuse de patron.

FCSB primește o veste bună după ce Florin Tănase a devenit liber de contract

Florin Tănase mai avea contract încă un an cu Al Jazira, însă și-a reziliat contractul cu formația din Emiratele Arabe Unite, fiind nemulțumit de numărul meciurilor jucate, dar și de viitorul pe care l-ar fi avut.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că dacă va reveni la FCSB, Florin Tănase va primi 30.000 de euro pe lună și își va relua postul, urmând să joace titular în locul lui Andrea Compagno.

Fostul căpitan al vicecampioanei României își dorește să evolueze constant, pentru a fi în continuare în atenția lui Edi Iordănescu, sperând să evolueze alături de „tricolori” la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Acum FCSB i-a făcut o ofertă lui Florin Tănase, însă acesta mai are varianta de a juca în Turcia, unde e dorit de Konyaspor și mai este dorit și de o formație din Arabia Saudită. La FCSB a avut evoluții foarte bune, fiind golgheterul echipei în două sezoane.

„Tase” a fost transferat de Al Jazira în sezonul trecut de la FCSB, în schimbul sumei de 3.000.000 de euro, iar la Al Jazira a strâns un total de 24 de meciuri, marcând 6 goluri și oferind 3 pase decisive.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani are Florin Tănase

Florin Tănase a rămas apropiat de FCSB

Chiar dacă a plecat la Al Jazira, Florin Tănase a rămas apropiat de FCSB, acesta fiind prezent la baza „roș-albaștrilor” înaintea meciului decisiv cu Farul din sezonul trecut, scor 2-3.

Patronul Gigi Becali a recunoscut că vorbește des cu fostul său jucător, fiind și unul dintre fotbaliștii săi preferați, în perioada în care evolua la FCSB: „Vorbesc mereu cu Tănase, când dă gol, mă sună, când dă pase de gol, mă sună.

ADVERTISEMENT

Mi-a zis că stă doi ani pe acolo să facă bani și se întoarce înapoi. Avându-l pe Tănase, jocul era mai elaborat, era un dirijor bun care dirija orchestra. Acum e degringoladă!”.

În 223 de meciuri jucate în toate competițiile pentru FCSB, Florin Tănase a reușit să înscrie nu mai puțin de 83 de goluri, oferind și 41 de pase decisive. „Tase” are și 17 prezențe pentru naționala mare a României, pentru care a marcat de 2 ori.

  • 3.500.000 de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, conform transfermarkt.com

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,67 este cota pentru „2” la meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB

ADVERTISEMENT