Sport

Florin Tănase s-a întors la FCSB pentru finalul nebun de campionat! Mesaj pentru suporteri: „Felicitări că aveți coloană vertebrală!”. Video

Florin Tănase, fostul căpitan al FCSB, a venit la baza FCSB să îi susțină pe foștii săi colegi și să sărbătorească câștigarea campionatului împotriva fostei sale echipe.
18.05.2023 | 17:29
Florin Tanase sa intors la FCSB pentru finalul nebun de campionat Mesaj pentru suporteri Felicitari ca aveti coloana vertebrala Video
Florin Tănase a jucat 2 meciuri în acest sezon pentru FCSB și va primi medalie de campion dacă bucureștenii vor cuceri SuperLiga. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a încheiat mai devreme sezonul la Al-Jazira, din pricina unei accidentări. Fostul decar al vicecampioanei a venit să se recupereze la baza de la FCSB și a transmis un mesaj suporterilor înainte finalei cu Farul.

Florin Tănase, mesaj emoționant pentru fani înainte de finala de titlu dintre Farul și FCSB: „M-am întors acasă!”

Gheorghe Mustață le-a pregătit o surpriză suporterilor care i-au urmărit intervenția live de la baza de pregătire de la Berceni. Liderul Peluzei Nord a stat de vorbă cu fostul golgheter al FCSB: „M-am întors acasă. Am prins 40.000 de oameni cu Sporting, dar în Liga 1 nu am prins niciodată”, a spus „Tase”, cum e alintat de fani, despre atmosfera de la derby-ul FCSB – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Ca un adevărat căpitan, Florin Tănase i-a întărâtat pe fani înainte de derby-ul cu Rapid: „Cred că vor fi peste 55.000 de fani (n.r. – la FCSB – Rapid), cred că vor fi şi afară. Felicitări fanilor, pentru ceea ce faceţi, că sunteţi lângă echipă.

Susţineţi echipa, le daţi putere. Felicitări că aţi rămas lângă această echipă şi că aveţi coloană vertebrală”, a spus fostul căpitan al FCSB, într-un dialog cu liderul galeriei, Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a jucat două meciuri în acest sezon de SuperLiga pentru FCSB, a marcat un gol cu U Cluj și a mai jucat un meci în cupele europene cu Saburtalo. Astfel, dacă FCSB va lua titlul, fostul căpitan va primi de asemenea un tricou de campion și o medalie și va putea sărbători alături de foștii săi coechipieri.

Florin Tănase ratează meciurile naționalei cu Kosovo și Elveția: „Îmi pare rău că nu voi putea să ajut”

Florin Tănase va rata aproape sigur convocările pentru „dubla” cu Kosovo și Elveția: „La deplasarea cu Al Wahda, din 18 aprilie, am primit o lovitură puternică la piciorul stâng și am simțit că ceva nu e tocmai în regulă. Iar joi, acum trei zile, la un antrenament, am resimțit și mai tare durerea, după un contact.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că nu voi putea să ajut România acum, dar sunt sigur că lucrurile vor merge bine în ambele partide și că voi reveni în forță foarte curând, iar în septembrie voi putea să dau iarăși totul pentru națională”.

Atacantul nu are niciun minut în preliminariile Campionatului European din 2024, după ce a ratat partidele cu Andorra și Belarus tot din cauza unei accidentări. Florin Tănase are 17 partide sub „tricolor” și a marcat două goluri.

ADVERTISEMENT

În Emiratele Arabe Unite, Florin Tănase a reușit 6 goluri și 3 assist-uri în 24 de meciuri pentru Al-Jazira. Jucătorul în vârstă de 28 de ani mai are un contract în Golf și este evaluat conform Transfermarkt la patru milioane de euro.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,12 este cota pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT