Sport

Florin Tănase s-a antrenat cu FCSB! Zilele următoare sunt decisive pentru transferul de la Al Jazira, cu care mai are un an de contract. Exclusiv

Florin Tănase, fostul căpitan al vicecampioanei FCSB, s-a antrenat cu echipa la baza de la Berceni. Ce șanse sunt să se întoarcă în SuperLiga.
24.06.2023 | 10:10
Florin Tanase sa antrenat cu FCSB Zilele urmatoare sunt decisive pentru transferul de la Al Jazira cu care mai are un an de contract Exclusiv
Florin Tănase mai are 1 an contract cu Al Jazira. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Accidentat în urmă cu aproape o lună, Florin Tănase a ratat finalul de sezon din Emiratele Arabe Unite, dar și convocarea la echipa națională pentru dubla cu Kosovo și Elveția din preliminariile Euro 2024. Acum el este refăcut și așteaptă să-și clarifice situația contractuală, nefiind sigur dacă va mai continua sau nu la Al Jazira, actuala sa formație.

Florin Tănase s-a antrenat cu lotul FCSB la Berceni, dar are șanse mari să ajungă în Turcia

Aflat în țară până la reluarea pregătirilor cu Al Jazira, Florin Tănase s-a antrenat vineri cu lotul FCSB în baza de la Berceni sub comanda lui Elias Charalambous, iar FANATIK a aflat că zilele următoare sunt decisive pentru fostul decar al FCSB.

ADVERTISEMENT

El mai are un an contract cu Al Jazira, echipă de prima ligă din Emiratele Arabe Unite, dar nu știe încă dacă își va duce la bun sfârșit înțelegerea semnată în vara lui 2022. Este dorit cu insistență în Superliga Turciei de către Trabzobnspor și sunt șanse mari să-și schimbe echipa în această pauză competițională.

Din informațiile FANATIK, transferul în Turcia s-ar putea materializa dacă Trabzon va fi dispusă să îi suporte o parte din salariul anual de 1,2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Șanse mici pentru o revenire a lui Florin Tănase la FCSB

Pentru Florin Tănase ar exista și varianta să se întoarcă la FCSB după numai un an, însă e o probabilitate destul de mică să se întâmple acest lucru. Arabii au plătit 3 milioane de euro în schimbul său în urmă cu un an și e de presupus că ar dori să-și recupereze măcar o parte din banii investiți atunci.

Gigi Becali insistă însă pentru revenirea jucătorului la FCSB, mai ales că cei doi au rămas în relații excelente: „Vorbesc mereu cu Tănase, când dă gol, mă sună, când dă pase de gol, mă sună. Mi-a zis că stă doi ani pe acolo să facă bani și se întoarce înapoi. Avându-l pe Tănase, jocul era mai elaborat, era un dirijor bun care dirija orchestra. Acum e degringoladă”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB chiar s-a întâlnit cu jucătorul, iar FANATIK a aflat condițiile în care Florin Tănase s-ar putea întoarce, și anume că Gigi Becali este dispus să plătească o parte din salariul lunar de 100.000 de euro.

Gigi Becali: „Poate vine un fost jucător de-al meu”

Gigi Becali s-a dat de gol în privința planurilor sale în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, unde a declarat: „Poate vine un fost jucător de-al meu. Acolo văd că nu îl mai vor ăia. Nu pot să vă spun. E lângă mine şi zice băiatul să nu zic, că are probleme după aia. Nu pot să zic: «Nea Gigi, nu spune că am belele acolo». Vrea să ia şi el jumătate din salarii de luat”.

ADVERTISEMENT

Deși s-a vorbit despre Olimpiu Moruțan sau Vlad Chiricheș, FANATIK a aflat că Florin Tănase era jucătorul care stătea lângă Becali la intervenţia telefonică.

  • 3.500.000 de euro e cota lui Florin Tănase conform Transfermarkt

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT