Sport

Florin Tănase, eliminat după 40 de minute în România – Georgia! Gest stupid făcut de golgheterul campionatului. Video

Florin Tănase a fost eliminat după 40 de minute ale duelului dintre România și Georgia.
02.06.2021 | 22:36
Florin Tanase eliminat dupa 40 de minute in Romania  Georgia Gest stupid facut de golgheterul campionatului Video
ADVERTISEMENT

Golgheterul campionatului a fost jenat de Grigol Chabradze și l-a lovit cu cotul în față, deși nu se anunța un moment tensionat în partidă.

Astfel, România va juca cu un om în minus restul meciului amical cu Georgia. Pe reluări s-a văzut cum căpitanul FCSB-ului a lovit intenționat adversarul, chiar dacă duritatea impactului a fost amplificată de fundașul georgienilor.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, eliminat după 40 de minute în România – Georgia

Florin Tănase și-a lovit adversarul și a fost eliminat de arbitrul partidei după 40 de minute ale duelului cu Georgia, iar România va fi nevoită să joace în a doua repriză în inferioritate numerică.

Daniel Pancu a comentat prima repriză a României și eliminarea lui Florin Tănase: „Un meci controlat de noi, e o diferență mare de valoare între noi și ei. Când am reușit să accelerăm jocul, ne-am eliberat atacantul și mijlocașii, după care a fost și bara lui Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

E iresponsabilitate, dar și o stare de nervozitate. Așa am făcut la meciul cu Armenia, când a fost o eliminare stupidă, așa este și acum. Nici nu știu, ori e o dorință foarte mare să arate de ce e în stare”.

VEZI VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE FLORIN TĂNASE PRIMEȘTE CARTONAȘUL ROȘU

Florin Tănase va fi suspendat pentru meciul amical cu Anglia

În urma cartonașului roșu primit direct de Florin Tănase, golgheterul campionatului va rata meciul amical cu Anglia, care se va disputa pe terenul lui Middlesbrough, duel așteptat de jucătorii naționalei și de fani.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș este cel mai recent caz de atacant eliminat la meciurile României, acesta primind cartonașul roșu în confruntarea de la Erevan, cu Armenia, partidă în care „tricolorii” au pierdut cu scorul de 3-2.

Atunci, Pușcaș primea un cartonaș galben în prima repriză, iar în a doua repriză îl primea pe al doilea, în urma unui gest neînțeles, care s-a dovedit a fi fatal pentru selecționata lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

După eliminarea lui George Pușcaș, armenii, împinși la spate și de fani, au reușit să întoarcă scorul și să producă o surpriză imensă în grupa J, care contează pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar.

Totodată, în afară de meciul cu Anglia, Florin Tănase nu va fi disponibil nici pentru meciul cu Islanda, care se va disputa pe 2 septembrie.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT