Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Tănase, înapoi la FCSB?! Gigi Becali. „Eu așa vreau, dar aduc și un atacant de 2-3 milioane” Ce spune de transferul lui Bahassa

Gigi Becali a mărturisit că îl vrea pe Florin Tănase înapoi la FCSB. În cazul în care transferul nu se realizează, finanțatorul "roș-albaștrilor" are și planul B.
01.03.2024 | 13:25
Florin Tanase inapoi la FCSB Gigi Becali Eu asa vreau dar aduc si un atacant de 23 milioane Ce spune de transferul lui Bahassa
Gigi Becali a discutat despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Patronul liderului din SuperLiga este în căutarea unui atacant. Gigi Becali și-l dorește pe Florin Tănase înapoi la FCSB, dar este dispus să achite și 2-3 milioane de euro pe un alt atacant.

Florin Tănase, înapoi la FCSB?! Gigi Becali: “Eu așa vreau”

Gigi Becali vrea să îl aducă în vară pe Florin Tănase la FCSB. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că jucătorul ar putea să nu își dorească același lucru. Motivul ține de salariul foarte mare pe care îl are Tănase în Arabia Saudită la Al-Akhdoud.

ADVERTISEMENT

“Da. Așa vreau eu, dar nu știu dacă vrea el sau poate el, pentru că are salariu mare acolo. Eu așa vreau! Să îl aduc din vară”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Becali, despre Bahassa și noul vârf de la FCSB: “Aduc și un atacant de 2-3 milioane”

La FANATIK SUPERLIGA Gigi Becali a fost întrebat și despre un transfer al lui Bahassa la FCSB, jucător care rămâne liber de contract la final de sezon. Finanțatorul “roș-albaștrilor” nu a vrut să audă de fotbalistul de la FCU Craiova.

ADVERTISEMENT

În cadrul discuției, Horia Ivanovici i-a propus lui Gigi Becali să se uite la Denis Drăguș sau Louis Munteanu. Patronul liderului din SuperLiga susține că jucătorul de la Gaziantep este mult prea scump, iar vârful de la Farul nu este ceea ce își dorește. Gigi Becali a mărturisit și că este pregătit să achite 2 sau 3 milioane de euro pentru un atacant foarte bun din străinătate.

“De Bahassa vorbim noi acum. Păi noi vorbim de artificii și tu îmi spui de Bahassa acum. Eu am de toate. Îmi mai trebuie doar un atacant. Nu poți să îl iei pe ăla (n.r. pe Drăguș). Nu îl iei doar cu 2 milioane.

ADVERTISEMENT

Louis Munteanu nu este ce vreau eu. Vreau unul. Dau și 2-3 milioane să iau un atacant ca lumea. Nu ai ce să iei din țară”, a mai spus finanțatorul celor de la FCSB, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

“Florinel Coman este jucător de 2-3 milioane de euro pe an acum. N-ai ce să faci”

“Bine, tată. Dar nu are rost să vorbim acum. Dacă el o ţine aşa, 100% pe vremea asta nu va mai fi la noi. N-ai ce condiţii să îi dai. Îl ia o echipă care îi dă 2 milioane de euro pe an. 

ADVERTISEMENT

Florinel Coman este jucător de 2-3 milioane de euro pe an acum. N-ai ce să faci. I-am spus că este acum la maturitate fotbalistică şi că poate juca la orice echipă din Europa.

El poate juca oriunde, la condiţiile de acolo. Cu pregătirea de acolo, cu refacerea de acolo. Că alte metode de refacere au. Au cameră hiperbară în autocar. Dacă mergem în Liga Campionilor poate să ia 1 milion”a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, despre Tănase la FCSB

ADVERTISEMENT