Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, noua strategie cu Florinel Coman. Ar putea avea cel mai mare salariu din România: „E jucător de 2-3 milioane de euro pe an!”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA noua strategie cu Florinel Coman. Patronul FCSB susţine că atacantul va pleca dacă va continua aceste evoluţii.
01.03.2024 | 11:59
Gigi Becali noua strategie cu Florinel Coman Ar putea avea cel mai mare salariu din Romania E jucator de 23 milioane de euro pe an
Gigi Becali, noua strategie cu Florinel Coman. Ar putea avea cel mai mare salariu din România: „E jucător de 2-3 milioane de euro pe an!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 2-1 meciul cu FC Voluntari şi îşi păstrează cele 10 puncte avans faţă de Rapid. Florinel Coman a întors scorul după pauză şi roş-albaştrii rămân neînvinşi în 2024.

Gigi Becali, noua strategie cu Florinel Coman. Ar putea avea cel mai mare salariu din România

Patronul Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA strategia pe care o are cu Florinel Coman. Dacă niciun club nu va activa clauza de reziliere, patronul FCSB este gata să îi dea cel mai mare salariu din România:

ADVERTISEMENT

“Dacă va veni o echipă mare, pe el nu mai poţi să îl ţii. Dacă nu va avea o ofertă, o să îi fac salariu de 600-700.000 de euro pe an şi îl ţin aici. Nu ştiu dacă va accepta din vară, dacă i-aş mări atunci, i-aş mări şi clauza la 10 milioane de euro.

Şi atunci n-ar accepta el. El avea 20.000 de euro, i-am făcut 30.000 de euro, ca să poată să prelungească atunci. I-am prelungit pe patru ani şi mi-a spus că vrea clauza mai mică, de 5 milioane.

ADVERTISEMENT

“Florinel Coman este jucător de 2-3 milioane de euro pe an acum. N-ai ce să faci”

Bine, tată. Dar nu are rost să vorbim acum. Dacă el o ţine aşa, 100% pe vremea asta nu va mai fi la noi. N-ai ce condiţii să îi dai. Îl ia o echipă care îi dă 2 milioane de euro pe an. 

Florinel Coman este jucător de 2-3 milioane de euro pe an acum. N-ai ce să faci. I-am spus că este acum la maturitate fotbalistică şi că poate juca la orice echipă din Europa.

ADVERTISEMENT

El poate juca oriunde, la condiţiile de acolo. Cu pregătirea de acolo, cu refacerea de acolo. Că alte metode de refacere au. Au cameră hiperbară în autocar. Dacă mergem în Liga Campionilor poate să ia 1 milion“, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Coman, golgheterul la zi al campionatului

Florinel Coman este golgheterul la zi din SuperLiga. Atacantul a marcat 14 goluri şi este la egalitate cu coechipierul de la FCSB, Darius Olaru. Coman are şi opt pase decisive.

ADVERTISEMENT

FCSB mai are de disputat două meciuri până la startul play-off-ului, ambele pe Arena Naţională. Următoarea etapă, roş-albaştrii joacă împotriva Petrolului Ploieşti, iar apoi urmează derby-ul cu Rapid.

Gigi Becali, noua strategie cu Florinel Coman. Ar putea avea cel mai mare salariu din România

ADVERTISEMENT