Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„O să dăm artificii ca la Burj al-Arab la fiecare meci din play-off” Gigi Becali a anunțat cum va sărbători titlul cu FCSB

Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA cum va sărbători titlul cu FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” pregătește ceva unic în SuperLiga.
01.03.2024 | 12:16
O sa dam artificii ca la Burj alArab la fiecare meci din playoff Gigi Becali a anuntat cum va sarbatori titlul cu FCSB
„O să dăm artificii la fiecare meci din play-off” Gigi Becali a anunțat cum va sărbători titlul cu FCSB. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Titlul este din ce în ce mai aproape de FCSB, iar Gigi Becali deja are în gând cum va sărbători mult râfnitul trofeul. Patronul „roș-albaștrilor spune că pregătește un show unic în SuperLiga cu artificii după ce trupa lui Elias Charalambous și Mihai Pintili va deveni campioană.

Gigi Becali a anunțat cum va sărbători titlul cu FCSB: „O să dăm artificii la fiecare meci din play-off”

Florinel Coman i-a salvat pe „roș-albaștrii” cu FC Voluntari, iar FCSB își păstrează distanța de 10 puncte față de Rapid. Formația finanțată de Gigi Becali merge ceas în SuperLiga, iar patronul nu își închipuie că poate scăpa titlul printre degete în acest an.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat deja cum va sărbători titlul cu FCSB și ce spectacol de milioane pregătește în play-off. Patronul  spune că „roș-albaștrii” vor avea parte de un show de artificii la fiecare cofruntare din ultimele meciuri din campionat.

„Să iau eu titlul și dau artificii, veți vedea cele mai frumoase artificii din viața voastră. La al patrulea sau al cincilea meci din play-off o să fie pregătite. Pe Arena Națională o să le dăm. O să dăm artificii și la celelalte cinci meciuri care mai rămân. O să dăm la toate, la fiecare meci artificii, artificii. Ca la Burj al-Arab.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă jucăm în deplasare, o să închiriem un loc în care să dăm artificii aproape de stadion. Cel puțin acasă toate numai cu artificii, o să vezi”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe FANATIK.RO.

Gigi Becali o exclude pe Universitatea Craiova din lupta pentru titlu: „Nu mai intră în carți”

Gigi Becali a exclus-o pe Universitatea Craiova din lupta pentru titlul din SuperLiga. „Alb-albaștrii„ sunt la 16 puncte în spatele celor de la FCSB, iar trupa lui Ivailo Petev luptă pentru a urca peste Rapid și CFR Cluj în play-off.

ADVERTISEMENT

„Emoții ai tot timpul. Când ai 10 puncte avans nu mai ai emoții, când ai 7 puncte iar nu ai emoții. Nu mă gândesc la titlu, mai sunt multe meciuri.

Eu mă refer la meci cu meci. Mă uit relaxat la meci, ce-o vrea Dumnezeu. Sunt 10 puncte! Să zicem că pierd un meci, sunt 7. Dar dacă pierd ei, se face 13. Dacă ai echipă slabă, dar am echipa pe care o am și nu-mi mai e teamă.

ADVERTISEMENT

Noi trebuie să facem o comparație. Care e comparația? Ce joacă Voluntari cu alte echipe și ce joacă cu noi. Universitatea Craiova nu mai intră în cărți pentru titlu. Nu ar fi diferența de puncte, deși e foarte mare.

Când o echipă ca Petrolul, nu zic că e o echipă slabă, dar Craiova cu orice echipă de la locul 4 în jos Craiova trebuia să domine jocul. Dacă mai are pretenții trebuie să câștige meciurile astea sau să le piardă cu ghinion, dar au fost dominați de Petrolul. Nu știu ce se întâmplă, dar jucătorii sunt foarte valoroși”, a spus Becali.

Cum va sărbători Becali titlul cu FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: