Fotbal intern

Florin Tănase, răspuns pentru Dana Budeanu. Imaginile cu atacantul FCSB-ului au devenit virale. VIDEO

31.12.2019 | 11:55
Florin Tanase raspuns pentru Dana Budeanu Imaginile cu atacantul FCSBului au devenit virale VIDEO
ADVERTISEMENT

Florin Tănase i-a răspuns Danei Budeanu, toate acestea după ce designerul vestimentar a declarat că este ”total feminin și penibil ca un bărbat să bea cocktail cu paiul”. VEZI MAI JOS VIDEO


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2.40 este cota pentru o victorie a gazdelor. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Florin Tănase i-a răspuns Danei Budeanu

Florin Tănase se află în Punta Cana, Republica Dominicană, alături de iubita lui Medeea, Florinel Coman și Ioana Timofeciuc, iar căpitanul vicecampioanei României a profitat de ocazie ca să o ironizeze pe Dan Budeanu.

Acesta s-a filmat în timp ce bea dintr-o nucă de cocos fără ajutorul paiului, toate acestea pentru a-i arăta Danei Budeanu că îi respectă instrucțiunile. Filmarea a fost urcată de Florin Tănase pe contul său de Instagram și a devenit virală rapid.

ADVERTISEMENT

Declarația Danei Budeanu care l-a făcut pe Florin Tănase să o ironizeze

„Aţi văzut vreodată un mafiot fumând aşa ceva, eşti bărbat, bă, fumezi, fumează. E total feminin să faci asta, ești bărbat, fumează și atât. E același lucru ca fătălăii care-și comandă cocktail la bar, e penibil şi beau cu paiul (…)

Băi, fătălăilor, bărbații sunt asumați. Bărbaţii beau sec, alcool cu gheată… cum să bei cu măslinuţă cu păiuţ…”, a spus designerul vestimentar Dana Budeanu într-un videoclip postat pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, vacanță de lux în Punta Cana

Florin Tănase a ales să meargă în Punta Cana pentru a sărbători trecerea în anul 2020. Mai mult, fotbalistul pentru care Gigi Becali are ofertă de 5 milioane de euro din MLS a împlinit 25 de ani în Republica Dominicană, acolo unde a petrecut alături de Florinel Coman.

Meme Stoica și Florin Tănase, glume pe Internet

Florin Tănase a glumit și cu Meme Stoica, toate acestea după ce directorul sportiv de la FCSB i-a dedicat o postare atacantului vicecampioanei României pe pagina sa de Facebook cu ocazia împlinirii a 25 de ani.

ADVERTISEMENT

La mulți ani, căpitane, cu multă sănătate și event în 2020. P.S. Vezi să nu uiți columbianu’ pe acolo. Meme Stoica a făcut referire la Florinel Coman. Răspunsul lui Tase nu s-a lăsat așteptat.

Vă mulțumesc frumos! Vă pup! Nu îl uit… dar o să-l confundați cu Tsoumou când ne întoarcem”, a scris Florin Tănase la mesajul postat de Meme Stoica pe pagina sa de socializare.

ADVERTISEMENT