Sport

Florin Tănase poate părăsi Emiratele Arabe Unite în această vară! Gigi Becali are concurenţă din Turcia pentru semnătura atacantului

Florin Tănase ar putea pleca din Emirate în această vară. Dorit de Gigi Becali înapoi la FCSB, atacantul are ofertă şi din Turcia, de la Trabzonspor.
18.06.2023 | 17:38
Florin Tanase poate parasi Emiratele Arabe Unite in aceasta vara Gigi Becali are concurenta din Turcia pentru semnatura atacantului
Florin Tănase, pe vremea când evolua la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a fost vândut vara trecută de Gigi Becali pentru 3 milioane de euro la Al Jazira, dar atacantul român ar putea pleca din Emiratele Arabe Unite după doar un sezon petrecut în Golf.

Florin Tănase poate părăsi Emiratele Arabe Unite în această vară! Gigi Becali are concurenţă din Turcia

FANATIK a scris despre interesul lui Gigi Becali pentru fostul “decar” de la FCSB, patronul spunând că este interesat de repatrierea unui jucător care nu mai este dorit la echipa actuală:

ADVERTISEMENT

“Poate vine un fost jucător de-al meu. Acolo văd că nu îl mai vor ăia. Nu pot să vă spun. E lângă mine şi zice băiatul să nu zic, că are probleme după aia. Nu pot să zic: «Nea Gigi, nu spune că am belele acolo». Vrea să ia şi el jumătate din salarii a luat”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, în luna mai.

Trabzonspor e interesată de transferul românului

FANATIK a aflat că jucătorul despre care vorbea Gigi Becali a fost Florin Tănase. Atacantul este dorit şi în Turcia de Trabzonspor,  iar turcii de la Fotomac susţin că au început şi negocierile pentru transfer.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, Gigi Becali l-ar fi dorit împrumut pe Florin Tănase şi ar fi fost dispus să susţină o parte a salariului de 100.000 de euro lunar pe care atacantul îl câştigă în Emiratele Arabe Unite.

Dacă Al Jazira ajunge la un acord de transfer cu Trabzonspor îl poate vinde în această vară pe Florin Tănase şi astfel să îşi recupereze măcar o parte din investiţia de 3 milioane de euro, mai ales că vara viitoare îi expiră contractul şi îl poate pierde gratis.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, relaţie strânsă cu Florin Tănase: “Mi-a zis că stă doi ani pe acolo să facă bani și se întoarce înapoi”

Florin Tănase şi Gigi Becali au rămas în relaţii foarte bune şi după transfer. Fostul “decar” de la FCSB a fost la meciul de titlu cu Farul Constanţa, scor 2-3, iar la câteva zile după s-a întâlnit cu latifundiarul.

În urmă cu câteva luni, Gigi Becali a dezvăluit că vorbeşte des cu fostul său căpitan, care i-a promis că se va întoarce la FCSB: ”Vorbesc mereu cu Tănase, când dă gol, mă sună, când dă pase de gol, mă sună. Mi-a zis că stă doi ani pe acolo să facă bani și se întoarce înapoi. Avându-l pe Tănase, jocul era mai elaborat, era un dirijor bun care dirija orchestra. Acum e degringoladă”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a fost transferat de Gigi Becali în 2016 de la Viitorul pentru 1,5 milioane de euro. Şase ani mai târziu, suma obţinută de patronul FCSB pentru atacant a fost dublă: 3 milioane de euro.

  • 28 de ani are Florin Tănase
  • 100.000 de euro lunar câştigă “Tase” în Emirate

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT