Fotbal intern

Florin Tănase scrie istorie în Liga 1! Ce performanță a realizat după golurile împotriva Clinceniului

22.04.2021 | 21:34
Florin Tanase scrie istorie in Liga 1 Ce performanta a realizat dupa golurile impotriva Clinceniului
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a reușit să înscrie de două ori în partida dintre Academica Clinceni și FCSB, iar căpitanul „roș-albaștrilor” a devenit singurul fotbalist din Liga 1 care marchează la fiecare ediție din play-off.

Florin Tănase se află într-o formă excepțională în actualul sezon din Liga 1, fiind golgheterul echipei sale, dar și al competiției interne.

ADVERTISEMENT

Forma sa bună a fost continuată și la naționala României, acolo unde „Tase” a marcat primul gol pentru „tricolori” în partida cu Macedonia de Nord, scor 3-2.

Performanța reușită de Florin Tănase după golurile cu Clinceni

Florin Tănase continuă să marcheze la foc automat pentru FCSB, iar căpitanul „roș-albaștrilor” a devenit singurul jucător care înscrie la fiecare ediție din play-off-ul Ligii 1, în urma reușitelor din meciul cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Astfel, Florin Tănase a ajuns la golul cu numărul 21 în actuala ediție din Liga 1, de departe cel mai bun sezon făcut de „Tase” în prima ligă a României.

Totodată, Florin Tănase a egalat recordurile de goluri deținute de Claudiu Răducanu și Raul Rusescu, doi dintre atacanții care au scris istorie pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Golurile lui Florin Tănase din fiecare ediție a play-off-ului:

  • Sezon 2015-2016: 5 goluri
  • Sezon 2016-2017: 1
  • Sezon 2017-2018: 1
  • Sezon 2018-2019: 2
  • Sezon 2019-2020: 2
  • Sezon 2020-2021: 2* sezonul încă nu e încheiat

Tănase a resimțit dureri înainte de meciul cu Clinceni

Florin Tănase are o evoluție impecabilă împotriva Academicii Clinceni, însă căpitanul FCSB-ului a fost incert pentru partida cu ilfovenii. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Tănase a resimțit dureri la picior şi a ieşit din antrenamentul de marţi.

ADVERTISEMENT

Din fericire pentru el și pentru echipa sa, problema nu s-a agravat, iar căpitanul „roș-albaștrilor” a putut fi alături de colegii săi din teren.

Florin Tănase vine după o perioadă în care Gigi Becali a anunțat că după meciul cu Sepsi, scor 1-1, „Tase” s-a enervat cumplit din cauza arbitrajului și a anunțat că nu mai vrea să joace în România:

„Tănase a zis să plece odată afară, să scape de România. Nu există așa ceva. Nu mai vor oamenii să rămână în țara asta”.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, conform transfermarkt.com
  • 26 de ani este vârsta lui Florin Tănase

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,78 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT