Fotbal intern

Florin Tănase, taxat după ce a dat vina pe starea gazonului: ”Scuze ieftine”

14.02.2021 | 23:38
Florin Tanase taxat dupa ce a dat vina pe starea gazonului Scuze ieftine
ADVERTISEMENT

Fostul președinte de imagine de la FCSB, Helmut Duckadam, l-a taxat pe Florin Tănase după ce fotbalistul a acuzat în mod direct starea gazonului pentru înfrângerea suferită cu Hermannstadt.

FCSB se află la al treilea eșec consecutiv, după ce a pierdut cu Academica Clinceni în runda precedentă și a fost eliminată din Cupa României de Dinamo București.

ADVERTISEMENT

Duckadam a avut și argumentul perfect pentru care declarațiile lui Tănase nu au sens și l-a oferit public imediat după finalul partidei.

Florin Tănase, taxat după ce a dat vina pe starea gazonului: ”Scuze ieftine”

Căștigător de Cupa Campionilor Europeni în 1986 cu Steaua București, fostul portar a ținut să îi ofere un argument lui Florin Tănase care s-a plâns de starea gazonului de pe stadionul din Mediaș: ”Sunt scuze ieftine, au jucat pe un teren fantastic, pe Arena Națională, cu Clinceni, și au pierdut”, a declarat Helmuth Duckadam la Digisport.

ADVERTISEMENT

Este cel de-al treilea eșec consecutiv pentru formația lui Toni Petrea, iar locul 1 în clasamentul Ligii 1 se clatină serios având în vedere că CFR Cluj este la doar un punct în spatele FCSB, și cu un meci mai puțin disputat.

Pentru FCSB greul nu s-a terminat, în cele 7 runde rămase din sezonul regulat mai are de disputat 2 meciuri extrem de complicate. Cu CFR Cluj pe 20 martie și contra Universității Craiova etapa imediat următoare, pe 3 aprilie.

ADVERTISEMENT

FCSB, al treilea eșec consecutiv

FCSB a ajuns la al treilea eșec consecutiv, o contraperformanță de care nu s-a mai lovit de mult timp. După ce a ratat să își apere Cupa României, fiind eliminată de Dinamo, formația antrenată de Toni Petrea riscă să cadă pe locul 2 în clasament.

În cazul în care CFR Cluj o învinge mâine pe FC Voluntari, campioana en-titre trece pe primul loc cu 50 de puncte. Momentan FCSB are 48 de puncte acumulate în 23 de partide disputate.

ADVERTISEMENT

“Exagerăm mult cu acțiunile individuale, nu desfacem adversarii, nu combinăm. Știam că Sibiul e echipă bine organizată, dar n-am putut pasa mai repede. Când am avut ocazii, nu am reușit să marcăm”, a declarat Toni Petrea la finalul partidei cu Hermannstadt.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 8,75 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT