Sport

Florinel Coman a făcut spectacol la interviu: “Un arbitraj splendid”. Tranșant despre transferul în Qatar: “Pe mine mă interesează părerea unei singure persoane”

Florinel Coman laudă arbitrajul lui Marcel Bîrsan din FCSB - Rapid 2-2, chiar dacă giuleștenii au făcut scandal și au acuzat dur deciziile centralului.
21.04.2024 | 00:33
Florinel Coman a facut spectacol la interviu Un arbitraj splendid Transant despre transferul in Qatar Pe mine ma intereseaza parerea unei singure persoane
Florinel Coman a făcut spectacol la interviu: "Un arbitraj splendid". Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB n-a obținut victoria cu Rapid care o putea apropia și mai mult de titlu și mai are de așteptat până să sărbătorească. Roș-albaștrii pot fi campioni matematic cu o victorie etapa viitoare în deplasare cu Sepsi.

Florinel Coman a făcut spectacol la interviu: “Un arbitraj splendid”

Florinel Coman a fost încântat de arbitrajul centralului Marcel Bîrsan în derby-ul FCSB – Rapid 2-2. Rapidiștii au acuzat dur câteva decizii de arbitraj la faze importante, dar extrema liderului nu e de acord.

ADVERTISEMENT

„Un arbitraj splendid, foarte frumos, mi-a plăcut. Nu glumesc. Era clar că vor fi înjurături, dar ne-a ținut în meci. A știu să ne țină în frâu domnul Bîrsan.

E un plus de la acel 4-0. Pe noi ar trebui să ne intereseze diferența față de locul doi. Mergem mai departe. Vom sărbători la Sepsi dacă vom lua matematic titlul. Ne-am învățat lecția, am intrat bine în meci.

ADVERTISEMENT

Fotbalul e imprevizibil, din 1-0 al nostru s-a făcut 1-2. Statistic, stăm rău cu ei, dar pe mine mă interesează campionatul. Până la urmă, nu am pierdut cu o echipă care vrea în Europa. Nu vreau să spun nimic de titlu până nu pun mâna pe trofeu”, a declarat Coman la Prima Sport 1.

Hagi, singurul sfătuitor al lui Coman

Întrebat despre comentariile celor care au criticat decizia de a se transfera în Qatar, Coman a dat un răspuns categoric. La finalul sezonului, vedeta roș-albaștrilor va pleca în străinătate, la Al Duhail, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Nu mă interesează ce zice lumea, poate să vină Radu Naum să zică orice, să mă facă praf. Pe mine mă interesează părerea unei singure persoane, cea a lui Gică Hagi. Eu îmi dau viața să pun mâna pe primul titlu după 7 ani și stau să mă gândesc dacă mă ceartă unul și altul?!”, a mai spus Coman.

La noua sa echipă, Coman va câștiga 2 milioane de dolari pe sezon, timp de 4 ani. Astfel, fotbalistul de 26 de ani intră în top 3 cel mai bine plătiți jucători români. Liderul este Radu Drăgușin, care încasează 3 milioane de euro la Tottenham. Pe locul 2 se află Nicolae Stanciu, cu 2,6 milioane primite în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

FCSB a terminat turul din play-off-ul SuperLigii pe locul 1, cu 45 de puncte, la 13 puncte de Farul, actualul loc 2, și la 14 de Universitatea Craiova, care joacă luni, la Sepsi, și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT